Yunusemre Belediyespor’dan Süper Başlangıç

Güncelleme Tarihi:

Yunusemre Belediyespor’dan Süper Başlangıç
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 15:50

SÜPER AMATÖR LİG’İN A GRUBUNDA MÜCADELE EDEN YUNUSEMRE BELEDİYESPOR, LİGİN İLK MÜSABASINDA SOMA SOTESSPOR’U DEPLASMANDA 5-0 YENEREK LİGDE ÇOK GÜZEL BİR BAŞLANGIÇ YAPTI.

Süper Amatör Lig’in A grubunda mücadele eden Yunusemre Belediyespor, ligin ilk müsabasında Soma Sotesspor’u deplasmanda 5-0 yenerek ligde çok güzel bir başlangıç yaptı.
Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayarak Süper Amatör Lig’e yükselen Yunusemre Belediyespor, Soma Linyit Stadyumu’nda oynanılan ilk müsabakasında Soma Sotesspor’u 5-0 yendi. Yunusemre Belediyespor’a galibiyeti getiren golleri Levent Holinar, Mehmet Salih Aşan (2), Mert Yeşilçayır ve Rıza Dirim’in attığı goller getirdi.
Yunusemre Belediyespor Başkanı Arif Alkan, Süper Amatör lig’e süper başlangıç yaparak girdiklerini belirterek, “Ligin ilk maçında deplasmanda Soma Sotesspor farklı olarak yenmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah Sedat Öngider hocamız ve futbolcularımız ile geçen sene olduğu gibi bu senede başarılı bir şekilde mücadele ederek şampiyonluğa ulaşmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!