Yuntdağı'na modern ulaşım

Güncelleme Tarihi:

Yuntdağına modern ulaşım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2016 12:02

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, Yunusemre ilçesi Yuntdağı Mevkii'nde yapılacak ulaşımda modern dönüşüm hakkında kooperatif üyelerine bilgi vererek, görüş alışverişinde bulundu.

Haberin Devamı


Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, toplu taşıma hizmeti veren kooperatifi üyeleri ile biraraya gelerek ulaşımda sağlanacak modern dönüşüm hakkında bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı'nda gerçekleşen toplantıda Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odasi Baskani Yusuf Enli de yer aldı.
İl genelinde ulaşımda modern dönüşümleri gerçekleştirdiklerini belirten Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, "Toplu taşıma hizmetinden faydalanan Yuntdağı bölgesindeki vatandaşlarımıza en iyi hizmet sunmak ve onların da sorunlarını çözmeyi amaçlıyoruz. Bu anlamda engelli ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanabileceği ve şehir içi toplu taşıma ile entegre olarak çalışacak dönüşümü Yuntdağı bölgesinde de gerçekleştirmek istiyoruz" dedi. Deniz'in konuşmasının ardından Yuntdağı bölgesinde toplu taşıma hatlarında gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili bir sunum gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından Başkan Deniz, kooperatif başkanları ve kooperatif üyelerinin taleplerini dinledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!