Yüksekova'da ÅŸehit edilen korucusu topraÄŸa verildi

Güncelleme Tarihi:

Yüksekovada şehit edilen korucusu toprağa verildi
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 28, 2017 16:02

Yüksekova'da şehit edilen korucusu toprağa verildi

Haberin Devamı

YÜKSEKOVA(Hakkari), (DHA) - HAKKARİ'nin Yüksekova İlçesi'nde, PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldığı belirtilen ve dün Gürgör Mahallesi'nde boş bir binada cesedi  bulunan güvenlik korucusu 5 çocuk babası 38 yaşındaki Nejdet Erener, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Güvenlik korucusu Nejdet Erener için Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan Muaz Bin Cebel Cami önünde tören düzenlendi. Törene Ä°lçe Kaykam Mehmet Kaşıkçı, Yüksekova Tümen Komutanı TuÄŸgeneral Metin Tokel, Ä°lçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet KurdoÄŸlu, AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Müslüm Ortaay, kurum amirleri, vatandaÅŸlar ve yakınları katıldı. Törende konuÅŸan Ä°lçe Kaymakamı Kaşıkçı, törör örgütü PKK'nın son çırpınışlar içerisinde olduÄŸunu belirterek ÅŸehide rahmet, ailesine baÅŸsaÄŸlığı diledi.Â
Yapılan konuşmaların ardından Nejdet Erener'in cenazesi bir süre omuzlarda taşındıktan sonra Orman Mahallesinde bulunan şehir mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehidin yakınlarını Kaymakam Kaşıkçı ve askeri yetkililer teselli etmeye çalıştı.

FOTOÄžRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!