Yüksekova Kaymakamı Kaşıkçı; 'Hizmet dönemi başlatıyoruz'

Güncelleme Tarihi:

Yüksekova Kaymakamı Kaşıkçı; Hizmet dönemi başlatıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2017 11:48

Yüksekova Kaymakamı Kaşıkçı; 'Hizmet dönemi başlatıyoruz'

Haberin Devamı

Erkan ÇOBANOĞLU-Yaşar KAPLAN/YÜKSEKOVA (Hakkari),(DHA)- HAKKARİ'nin Yüksekova ilçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, ilçede bulunan kanat önderleri ile kahvaltıda biraraya geldi.  Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, "Şuana kadar hep şeytan taşladık. Şimdi ise hizmet yapama dönemin başlıyoruz."dedi. 

Yüksekova’da bir kafede verilen kahvaltıya Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Kurdoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Uslu, Ziraat Odası Başkanı Adnan Onay, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Özdemir ve kanat önderleri katıldı. Kahvatlıda konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Kaşıkçı, ilçeye hizmet için büyük bir çaba içerisinde olduklarını söyledi. Kaşıkçı, "Bu zamana kadar hep şeytan taşlamışız. Yok şuydu, yok buydu.  Artık şeytan taşlama dönemini bitiriyoruz. Bu döneme hizmet yapama dönemini diyoruz. 2017-2018’de iyi çalışacağız. 2019’da da caddesinden, sokağına, alt yapısından üst yapısına kadar hiç bir sorununu bırakmayacağız ve ana sorunlarımızı çözmüş olacağız" dedi. 

İlçede organize sanayi bölgesinin kurulması gerektiğini de belirten Kaşıkçı, "İşsizliğin çözmenin yollarının bir tanesi de orgaize sanayinin kurulmasıdır. Fabrika kurulacak ilçede yer yok. Türkiye’nin organize sanayi bölgesi olmayan tek ili Hakkari'dir: Bu eksiklik de en kısa zamanda gidirilmelidir"diye konuştu: 

FOTOĞRFALI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!