Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'tan spora destek

Güncelleme Tarihi:

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaçtan spora destek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2016 12:56

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'tan spora destek

Haberin Devamı

YOZGAT, (DHA)- Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Yozgat Bozokspor'un Başkanı Cenker Doğan, makamında ziyaret edip, forma hediye ettiği Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç'a yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi, destek sözü aldı.

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, Yozgat Bozokspor Başkanı Cenker Doğan'ı makamında kabul etti. Doğan, üç yıllık bir geçmişe sahip olduklarını, bu süreçte 3'üncü ligden başlayıp, Süper Lige kadar terfi ettiklerini belirterek, "Kadromuzda halen milli takımda forma giyen 3 sporcumuz bulunuyor. Temasta bulunduğumuz oyuncularla önümüzdeki günlerde görüşüp, kadromuza dahil edeceğiz. Bizim asıl hedefimiz geleceğe yönelik projelerimizi hayata geçirmektir. Özellikle altyapıya yönelik takımlarımızı Yozgatlı gençlerden oluşturup, kısa, orta ve uzun vadede A takım kadrosuna dahil etmek istiyoruz" dedi.

Başkan Doğan, bu konuda geçen yıl olduğu gibi bu yılda tüm okulların taranarak yetenekli sporcuların altyapı kadrolarına dahil edileceğini ifade etti. Doğan, Süper Lig takımlarının genç, yıldız ve minik kategorilerinde takım kurma zorunluluğu oluğunu, bu altyapı takımlarına yönelik turnuvaların organize edildiğini hatırlattı. Doğan, önümüzdeki hafta Antalya'da yapılacak olan minikler Türkiye Şampiyonasında Yozgat'ın da temsil edileceğini sözlerine ekledi.

SONUNA KADAR DESTEK

Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç da, Yozgat'ın Süper Lig'de temsil edilmesinin önemli olduğunu, maçların televizyondan verilecek olmasının Yozgat'ın tanıtımında önemli katkılarının olacağını, bu nedenle kulübün başarılı olması noktasında üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi. Vali Yurtnaç, "Özellikle altyapıya yönelik, Yozgat'ın minik, yıldız ve genç sporcularına yönelik yapılacak okul taramaları ve bu taramalar sonucunda belirlenecek sporcuların yetiştirilmesi konusunda atılacak adımların her yönüyle yanında ve destekçisi olacağız. Daha fazla çocuğumuz spor tesislerinden yararlanması, spor yapmaları konusunda Valilik olarak gerekli kaynak aktarımında da bulunabiliriz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!