Yontürk Ve Atik, Esnafları Mitinge Davet Etti

Güncelleme Tarihi:

Yontürk Ve Atik, Esnafları Mitinge Davet Etti
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 16:18

AK PARTİ DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ŞAFAK YONTÜRK VE ABDULLAH ATİK, KAYAPINAR İLÇESİNDEKİ ESNAFLARI ZİYARET EDEREK, BAŞBAKAN AHMET DAVUTOĞLU’NUN 29 EKİM’DE DİYARBAKIR’DA YAPACAĞI MİTİNGE DAVET ETTİ. ESNAFIN SORUNLARINI DA DİNLEYEN ADAYLAR, SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN 1 KASIM SEÇİMLERİNDE DESTEK İSTEDİ.

AK Parti Diyarbakır milletvekili adayları Şafak Yontürk ve Abdullah Atik, Kayapınar ilçesindeki esnafları ziyaret ederek, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 29 Ekim’de Diyarbakır’da yapacağı mitinge davet etti. Esnafın sorunlarını da dinleyen adaylar, sorunların çözümü için 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.
AK Parti Diyarbakır milletvekili adayları Şafak Yontürk ve Abdullah Atik, Kayapınar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu. AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Ahmet Akyıl’ın da katıldığı ziyarette esnaf tek tek ziyaret edilerek, sorunları dinlendi. Esnafın yaşanan çatışmalı ortamdan dolayı ekonomik anlamda mağdur oldukları yönünde şikayetlerini dinleyen Yontürk ve Atik, sorunlarını çözmek için destek istedi. Adaylar, esnafı Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 29 Ekim’de Diyarbakır’a düzenleyeceği mitinge de davet ederek, “Başbakanımız, genel başkanımız, 29 Ekim Perşembe günü saat 14.00’de İstasyon meydanında Diyarbakır halkı ile beraber olacak. Özellikle başbakanımız bir bayram gününde Diyarbakır’da olmayı seçti. Biliyorsunuz, başbakanımız Kurban Bayramı’nın 1. gününde Diyarbakır’daydı. Şimdi yine güzel bir bayram gününde 29 Ekim tarihinde inşallah başbakanımız yine Diyarbakır’da olacak” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!