Yonca Kayabaş Tandoğan, Babaeski'de okuyucuları ile buluştu

Güncelleme Tarihi:

Yonca Kayabaş Tandoğan, Babaeskide okuyucuları ile buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2018 16:01

Yonca Kayabaş Tandoğan, Babaeski'de okuyucuları ile buluştu

Haberin Devamı

BABAESKİ(Kırklareli),(DHA)- YAZAR Yonca Kayabaş Tandoğan, ilk yazdığı 'Meleğin Kanatları' kitabını imzalamak için Kırklareli'nin  Babaeski ilçesinde okuyucularla buluştu.

Babaeski'nin ilk gazetelerinden biri olan Haber gazetesinin imtiyaz sahibi merhum İsmet Kayabaş'ın kızı yazar Yonca Kayabaş Tandoğan,  Babaeski Kitabevi'nde okuyucuları ile buluşup, ilk olarak kaleme aldığı 'Meleğin Kanatları' adlı kitabını imzaladı. Yoğun ilgiyle karşılanan 
Tandoğan, zaman aile yakınlarını da görünce duygulu anlar yaşadı. Kendisine gösterilen ilgiden büyük mutluluk duyan ve zaman zaman duygulu anlar yaşayan Tandoğan, "Babaeski halkı beni bağrına bastı, çok mutlu oldum, bu kadar büyük bir ilgi beklemiyordum. Herkese çok teşekkür ediyorum" dedi. Tandoğan, Anneler Günü'nü de kutlayarak, "Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere bütün annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum" dedi.   

İkinci Adam Yayınevi tarafından 2017 yılında basılan Roman Türü Kitabın özeti şöyle:
"Biri hayatının aşkını diğeri ise hayatının intikamını arayan iki kadın. Birinin en sevdiklerini diğerinin ise en nefret ettiklerini barındıran, iş ve cemiyet dünyasının gözdelerinden bir aile. Sırça fanuslarında varlıklı ve korunaklı bir yaşam sürerken Kader hepsini bir araya getirir, aşk ve intikam birbirine karışıp, güçlü güçsüze, haklı haksıza, masum katile, melek şeytana dönüşür. Çevrelerindeki aile üyelerinin ve arkadaşlarının da yan hikâyeleri ile zenginleşen bu çağdaş aşk hikayesi farklı aşamalardan geçerek ve taraflarına bedeller ödeterek sona doğru gider. Bu sonun mutlu olup olmayacağı başka bir 'Meleğin Kanatları'nda saklıdır. Korkma sakın, hiç acıtmıyor. Neden korkmayayım, ne acıtmıyor? Kanatlar... Benim kanatlarım tamamlandı. Sol tarafım doldu. Seninle."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!