Yolun açık olsun yiğidim

Güncelleme Tarihi:

Yolun açık olsun yiğidim
Oluşturulma Tarihi: Aralık 26, 2013 01:56

İzmir’de Alaybey Askeri Tersanesi’nde onarımdayken alabora olan TCG Değirmendere Gemisi’nde şehit olan 10 asker ve işçimizden 6’sı da dün gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.

Haberin Devamı

TERHİSİNE 4 ay kala şehit olan deniz er Semih Sözen’in cenazesi dün memleketi olan Erzurum’un Oltu ilçesinde Aslanpaşa Camisi’ne götürüldü. Kıbrıs’ta vatani görevini yapan Samet Sözen’le (23) birlikte yakınları, cenazenin götürülmesi sırasında gözyaşı döktü. Erin cenazesi, ilçeye 22 kilometre uzaklıktaki Karataş köyünde toprağa verildi.

ESMER OĞLUM, RIDVANIM

Şehit Er Rıdvan Çöpçü (20), memleketi Samsun’un Ladik ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Şehit annesi Sevim Çöpçü, “Esmer oğlum Rıdvanım niye bana böyle geldin” diyerek ağıt yaktı. Şehit Er Rıdvan Çöpçü’nün tabutunun önüne kendisine ait çok sevdiği Beşiktaş forması konuldu. Yumaklı köyüne götürülen şehit Rıdvan Çöpçü’nün cenazesi burada defnedildi. Şehit erlerden Serdar Baloğlu’nun cenazesi Balıkesir Gönen ilçesi Çarşı Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Gönen Şehitliği’nde defnedildi. Çanakkale’de Gelibolu Askeri Şehitliği’nde toprağa verilen Deniz er Süleyman Mert Paşalı’nın (21) cenazesinde de gözyaşları durmadı. Annesi İlknur ve emekli astsubay babası Memduh Paşalı oğullarının tabutuna sarıldı. Şehidin 4 yaşındaki yeğeni Nisanur Örs “Mert ağabey nerede, hastalandın mı?” diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!