yine hüsran

Adana Demirspor evinde Giresunspor'a da mağlup olarak bir hüsran daha yaşadı

Haberin Devamı

Adana Demirspor kendisi için getirisi çok olan Giresun maçını kaybederek büyük bir fırsat tepti. Mavi Lacivertliler bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılsa yeniden liderliğe yükselecek ileriye daha umutlu bakacaktı. Ama olmadı. Nedenlerinden birisi tabi ki teknik direktördü. Tel tel dökülen defansa bir önlem alamadı. Adama da sorarlar. Burak oynayacaktı da niye ilk yarı yedekte bekletildi. Bir futbolcu sakatsa kadroda olmaz ancak kadroda ise hele hele takımın ona ihtiyacı varsa kulübede oturtmanın bir anlamı yoktu. Bunun faturası da tabi ağır olur dün olduğu gibi. Takımda tam randımanlı oynayan bir Attamah vardı. Bitmez tükenmez enerjisiyle sağda, solda, defansta, ileride, her yerde O vardı. Onun çabası da yenilgiyi önleyemedi.
POTE’NİN GOLÜ
İlk dakikalarda rakibin hızını kesen Mavi Lacivertliler hızlı oynamaya baskı kurmaya başladı. Üst üste ataklar gol getirmedi. 35. dakikada kazanılan serbest vuruş sonrası geri dönmekte geciken defansın arkasına uzatılan top filelerle buluştu. Golden sonra biraz kıpırdayan Mavi Şimşekler ilk yarının son saniyelerinde Attamah’ın ceza yayı içerisinde düşürülmesiyle kazandığı penaltıyla durumu eşitledi. Bu golü kaydeden Pote iç sahada ilk golünü atarak üzerindeki baskıdan kurtuldu. Gol sayısını 10’a çıkardı.
HATA ÜSTÜNE HATA
İkinci yarıda tempolu, hücum ağırlıklı bir oyun oynaması beklenen Adana’nın Mavi Şimşekleri 49. dakikada Aykut’un rakibe yaptığı hatanın sonucu rakibin kazandığı serbest vuruştan bir kez daha yenik duruma düştü. 57. dakikada Ahmet Burak Solakel’in ceza alanı içerisinde rakibe yaptığı kusurlu hareket sonrası hakem yine penaltı noktasını gösterdi. Fark yeniden 2’ye çıktı. 61. dakikada ilk yarıda oturtulan ve ikinci yarıda oyuna giren Burak Çalık, Pote’den aldığı topla rakiplerini bir bir geçti düzgün bir vuruşla durumu 2-3’e getirdi. Bundan sonra yapılan doldur boşalt sonucu değiştirmedi, ahlarla vahlarla bir maç daha hüsranla bitti. Bu maç Demirspor’dan çok şeyler aldı götürdü. Ders ders de nereye kadar...

Yazarın Tüm Yazıları