Yıldızlar Futsal'da fark yarattılar

Güncelleme Tarihi:

Yıldızlar Futsalda fark yarattılar
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2017 11:30

Yıldızlar Futsal'da fark yarattılar

Haberin Devamı

Erhan GÖĞEM/KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de Okul Sporları Yıldız Erkekler ve Yıldız Kızlar Futsal müsabakaları büyük bir heyecana sahne oldu. 22 erkek, 7 kız takımı olmak üzere toplam 29 takım ve 350 sporcunun katıldığı Yahşihan Yenişehir Spor Salonu'ndaki maçlar sonunda kızlarda Keskin Ceritmüminli Ortaokulu, erkeklerde ise 75 yıl ortaokulu şampiyon oldu, grup maçlarında Kırıkkale'yi temsil etme hakk elde ettiler.

Müsabakalar sonunda erkeklerde 75. Yıl Ortaokulu'nun ardından Şeyh Edebali Ortaokulu ikinci, Hüseyin Özenen Ortaokulu üçüncü, Merkez Atatürk Ortaokulu dördüncü oldu. Kızlarda Keskin Ceritmüminli Ortaokulu'nun ardından Özel Güleç ABC Ortaokulu ikinci, Ahmet Sümer Ortaokulu ise üçüncü oldu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Rifat Ünlü, erkekler kategorisinde 19 okul, kızlar kategorisinde 6 okulun futsal müsabakalarına katıldığını belirterek, şunları söyledi:

"Müsabakalara katılarak birinci olan takımımızı tebrik ediyorum. Bir Köy okulumuzun imkansızlıklara rağmen müsabakalarda şampiyon olması bizim için gurur verici. Başarıya ulaşmak isteyene hiçbir şey bahane olamaz. Bunu bir kez daha görmüş olduk. Keskin Ceritmüminli Ortaokulu'nu bir kez daha tebrik ediyorum. Aynı başarıyı iller arası müsabakalarda ve grup müsabakalarında da beklemekteyiz. İnanıyorum ki güzel neticelerle müsabakalardan döneceklerdir".

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!