Yıldız Mahallesi'nde halk günü yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Yıldız Mahallesinde halk günü yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2014 17:12

- Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal: - "Doğalgaz yapılacak ilk mahallelerden biri Yıldız Mahallesi olacak"

Haberin Devamı

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Uysal, "Biz Size Geliyoruz" sloganlı halk günü toplantısını Yıldız Mahallesi'nde yaptı. Toplantıya, vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Uysal, yaptığı konuşmada, aralık ayında Bayındır Mahallesi'nde doğalgaz bağlantı çalışmalarına başlanacağını belirterek, "Yıldız Mahallesi'ndeki komşularımıza müjde veriyorum. Doğalgaz yapılacak ilk mahallelerden biri Yıldız Mahallesi olacak" dedi.

Halk günü toplantısında belediye çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendiren Uysal, göreve geldiği ilk ay Kırcami'nin imar sorununu çözmek için çalışmalara başladıklarını kaydetti.

Uysal, asfalt kalitesi düşük mahallelerde kazıyarak asfalt yapmaya başladıklarını, kaldırımları engellilerin de kullanacağı hale getirip, turunç ağacı diktiklerini bildirdi.

Haberin Devamı

Muratpaşa'nın 20 mahallesinde spor çalışmaları yaptıklarını ifade eden Uysal, şunları kaydetti:

"Spora çok önem veriyoruz. Muratpaşa'nın tamamı spor yapsın istiyoruz. Çünkü kanserin yükseldiği ülkelerin başında geliyoruz. 50 yaşın üstündeki vatandaşlarımız şeker ve tansiyon hastası oluyor. Günlük sporu yapmamız hayati bir durumdur. Çocuklarımıza da spor yapmayı öğretmeliyiz. Spor yapan teyzelerimizi, ninelerimizi görünce çok mutlu oluyorum. 20 okulumuzda spor salonu yapıyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!