Yılbaşını turistler kutladı

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşını turistler kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 02, 1998 00:00

Haberin Devamı

Yılbaşının ramazan ayına rastlaması, kutlamaların sönük geçmesine neden oldu. Türk halkının büyük bir kesimi, yeni yılı evlerinde karşılarken, İstanbul'un eğlence mekanları turistlerle kaldı. Dışarda eğlenmeyi tercih edenler ise daha çok gençlerdi.

İstanbul'da otellerin özel program yapmadığı yılbaşının en hareketli yeri Ajda Pekkan'ın sahneye çıktığı, Muazzez Abacı, Yıldırım Aktuna gibi ünlü isimlerin eğlendiği Günay Restaurant oldu. Nispet Bar'da program yapan Nadide Sultan ile Arena'da sahneye çıkan Ege, kalabalık bir izleyici kitlesi buldular. Ortaköy Princess Otel'de sahneye çıkan Pınar Eliçe ise, ses tesisatının bozukluğundan şikayet ederek programına bir süre ara verdi. Daha sonra tekrar sahneye çıkarak, konukların gönlünü aldı. Sporthouse, çoğu yer gibi turist akınına uğradı. Rus ve Uzakdoğulu turistler, yeni yılı gönüllerince kutladılar. Polisiye ciddi bir olayın yaşanmadığı yılbaşında polisler, alkollü sürücülere göz yumdular.

NOEL BABA VE DAVULCU

Maliye görevlileri, yılbaşında fazla mesai yaptılar. Maliyeciler, bütün eğlence mekanlarını tek tek gezip kontrol ettiler. Yılbaşında sabahın erken saatlerinden sonra Noel Babaların yerini ramazan davulcuları aldı. İstanbul sokaklarını gezen davulcular, yeni yılın ilk sahur vaktini haber verdiler. Birçok eğlence mekanı saat 05.00'de programlarını bitirip, kapatmayı tercih etti.

Yılbaşı Ankara'da da sönük geçti. Taverna müziğinin ünlü ismi Hayko, Sheraton Oteli'nde hayranlarıyla buluştu. Gökberk Ergenekon'la birlikteliğini devam ettiren pop müziğin ünlü ismi Nilüfer de yeni yıla Başkent'te girdi. Sheraton'daki Santini Restaurant'ta yakın dostlarıyla birlikte kutlayan çift, oldukça sakin bir geceyle 1998'i karşıladı. Yılbaşı gecesi Ankara'nın en hareketli mekanlarından birisi de sosyetenin gözde mekanı Mydonose'du.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!