Yılbaşı kampanyasına noel anneli tanıtım

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı kampanyasına noel anneli tanıtım
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2016 11:48

Yılbaşı kampanyasına noel anneli tanıtım

Haberin Devamı

 

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da bir otelin SPA işletmesi yılbaşına özel düzenlediği 'Noel Işıltısı' adlı üyelik kampanyasının tanıtımını noel anne kostümü giymiş manken ve sporcuların eşliğinde yaptı.
Hotel Su ve Rixos Downtown'un SPA ve fitness işletmeciliğini yapan La Delmare Life Club üyeleriyle eğitmenleri, yılbaşı kampanyasının tanıtım etkinliğinde buluştu. Noel anne kostümü giymiş mankenlerle, profesyonel sporcuların katıldığı etkinlikte, spor yapan noel anneler güzellikleriyle dikkat çekti. Etkinlikte noel anne kostümü giyen sporcu ve mankelere, profesyonel spor hocası Tuğberk Sönmezer eşlik etti.
İlk olarak crossfit salonunda başlayan spor etkinliği ardından fitness aletleriyle sürdü. Yorucu bir antrenmanın ardından aquabike adı verilen havuz içinde bisikletli spor etkinliğine geçildi. Noel anne kostümleri ile havuza giren manken ve sporcular 30 dakika boyunca su içinde pedal çevirdi.
Yılbaşı öncesi sporu, farklı etkinliklerle daha da cazip hale getirmeyi amaçladıklarını belirten La Delmare Life Club işletmecisi Elif Çağla Ural, "31 Aralık gününe kadar tüm aktivitelerimizi fitness, cross fit, aquabike başta olmak üzere noel anneli kostüm giyen manken ve sporcu arkadaşlarımızın katıldığı etkinliklerle yapacağız. Amacımız yılbaşına kadar sporu eğlenceli hale getirmek. 31 Aralık gününe kadar adını 'Noel Işıltısı' adını verdiğimiz bir kampanyamızı da hayata geçirdik. Tüm yeni üyelerimiz yeni kampanyadan yararlanabilecekler" dedi.
Kampayaya katılım koşulları hakkında bilgi veren Ural, "Noel anne kostümlü sporcular yılbaşına kadar ara ara bizimle birlikte olacak. Grup etkinliklerimize renk katacaklar. Yeni üyelere kampanya hakkında danışmanlarımız bilgi verebilecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!