'Yıkım için ne bekliyorsunuz?'

Güncelleme Tarihi:

Yıkım için ne bekliyorsunuz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2017 00:05

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bu ayki toplantısında, ABD’de İran’a Amerikan ambargosunun delinme davasında tanıklık yapan Reza Zarrab’ın Beykoz’daki yalısı yeniden gündeme geldi.

Haberin Devamı

Yıkım için ne bekliyorsunuz
Daha önce yalının kaçak bölümleriyle ilgili defalarca İBB Meclisi’ne soru önergesi veren CHP’li İBB Meclis Üyesi Hüseyin Sağ, dünkü önergesinde, “Zarrab için hırsız, yolsuzluk yapıyor deyince, burada bazı arkadaşlar söz aldı, ‘Burada olmayan kişiler hakkında konuşmayın. Kesinleşmiş mahkeme kararı yok’ diyerek savundular. Ben hep hırsız dedim. Meğer ki, casusluk yapıyormuş” dedi.

Sağ, Zarrab’ın, Boğaz’daki yalısı ve Kandilli’deki köşküyle ilgili açılan davalarda 10 yıl hapis istemiyle yargılandığını hatırlatıp, AK Partili üyelere “Kaçak yapılaşmaları bilirkişi ve Boğaziçi İmar Müdürlüğü’nce tespit edilen yalı ve köşkle ilgili yıkım yapacak mısınız? Daha neyi bekliyorsunuz?” diye sordu.

AK PARTİLİ AYDIN: O GÜN GELECEKTİR
Zarrab Türkiye’yi yurtdışında rezil ediyor. Zaten Ebru Hanım (Ebru Gündeş) da taşınmış. Gelin nam için yıkalım” diye konuşan Sağ’a yanıt, İBB Grup Başkan Vekili Yardımcısı Faruk Aydın’dan geldi. Aydın, “Bu konuda Encümen kararı alınmış durumda. Süreç devam ediyor. O gün gelecektir diye düşüyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!