YGS Türkiye 24’ncüsü Şanlıurfa’dan

Güncelleme Tarihi:

YGS Türkiye 24’ncüsü Şanlıurfa’dan
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2017 16:21

YGS Türkiye 24’ncüsü Şanlıurfa’dan

Haberin Devamı





ŞANLIURFA (DHA)-ŞANLIURFA’da, ÖSYM tarafından açıklanan YGS sonuçlarında Yükseliş Koleji öğrencisi Taha Tunçkaşık üç puan türünde Türkiye 24’ncüsü ve Şanlıurfa İl birincisi oldu.

YGS sonuçlarında Yükseliş Koleji öğrencisi Taha Tunçkaşık üç puan türünde Türkiye 24’ü ve Şanlıurfa İl birincisi oldu. Tunçkaşık’ın gösterdiği başarı karşısında öğretmenleri, öğrenciyi tebrik etti. Okulda düzenlenen basın toplantısıyla Tunçkaşık’ın Türkiye 24’ncüsü ve Şanlıurfa İl Birincisi olduğu açıklandı.



Yükseliş Koleji Kurucusu Mehmet Ali Sezer, “Öncelikle YGS’de başarı gösteren tüm öğrencileri kutluyorum. Bu yılki YGS’nin bizim için ayrı bir önemi var. Öğrencilerimizden Taha Tunçkaşık YGS’de Türkiye 24’ncüsü ve Şanlıurfa İl birincisi olarak bizlere gurur vermiştir. Tabi ki bu başarı kolay olmamıştır. Bu başarı bin bir emeğin sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Bu sonsuz emeği esirgemeyen tüm öğretmenlerimize çalışmasıyla herkese örnek olan Taha arkadaşımıza teşekkür ediyorum” dedi.



Taha Tunçkaşık ise “Sınav sonuçları açıklanınca çok mutlu oldum. Uzun zamandır emek verdim ve bu şekilde sınava girdim. Bu başarımda öğretmenlerimin çok büyük katkısı olmuştur. Planlı ve verimli çalışmamda onlar hep yanımda olmuşlardır. Her birinin ayrı ayrı tecrübelerinden ve birikimlerinden faydalandım. Onların bu güvenini boşa çıkarmadığım için son derece mutlu ve gururluyum. YGS, üniversiteli olmam için ilk basamaktı. Önümde LYS var, daha iyi bir başarı elde etmek için aynı disiplin içerisinde çalışmaya devam edeceğim” dedi.



FOTOĞRAFLI



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!