Yetimlerin yüzünü güldüren etkinlik

Güncelleme Tarihi:

Yetimlerin yüzünü güldüren etkinlik
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2018 12:16

Yetimlerin yüzünü güldüren etkinlik

Haberin Devamı

İbrahim EMÜL/OSMANİYE, (DHA) - OSMANİYE Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Osmaniye Gençlik Merkezi ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) Osmaniye Şubesi tarafından okulların yarıyıl tatiline girmesi nedeniyle yetim çocuklar için karne şenliği düzenlendi.
Gençlik Merkezinde gerçekleşen etkinlikte yerel sanatçı Yusuf Karaburç çocuklarla beraber ilahi, ezgi dinletisi geçekleştirdi. Etkinlikte Grup Meşale'nin ezgi ve semazen gösterisinin de yer aldığı ve ayrıca palyaço gösterilerinin yanı sıra, halat çekme yarışı, yüz boyama ve eğlenceli oyunlarla çocuklar zevkli saatler geçirdiler. Program sonunda Osmaniye Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çocuklara voleybol, futbol ve basketbol topları hediye edildi.
İHH İnsani Yardım Derneği Osmaniye Şube Başkanı Nadir Sarıcan, Gençlik Merkezinde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, kentteki yetim çocukları ve aileleri için düzenledikleri şenliğin amacının yetim çocukları mutlu etmek olduğunu söyledi.

Programa, Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Osmaniye Ak Parti İl Başkanı Hamza Tor ve il yönetimi, Ak parti Merkez İlçe Başkanı Hanifi Zaimoğlu, AFAD Müdürü Serhat Bulut da katıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!