Yeşılköy Sokakları Parkeyle Kaplanıyor

Güncelleme Tarihi:

Yeşılköy Sokakları Parkeyle Kaplanıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 13:40

AEHZADELER BELEDİYESİ MAHALLELERDEKİ ÇALIŞMALARINI ARALIKSIZ SÜRDÜRÜYOR. BİRÇOK MAHALLEDE PARKE TAŞI DÖŞEMESİ VE MEYDAN DÜZENLEME ÇALIŞMASI BAŞLATAN ŞEHZADELER BELEDİYESİ YEŞİLKÖY MAHALLESİNDE SOKAKLARA 7 BİN METREKARE PARKE TAŞI DÖŞEYECEK.

Şehzadeler Belediyesi Mahallelerdeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Birçok mahallede parke taşı döşemesi ve meydan düzenleme çalışması başlatan Şehzadeler Belediyesi Yeşilköy mahallesinde sokaklara 7 bin metrekare parke taşı döşeyecek.
Her gün birkaç mahallede yol yapım, bakım onarım çalışmaları yapan Şehzadeler Belediyesi, Yeşilköy mahallesinde ihtiyaç duyulan sokaklara parke taşı döşeme işlemi başlattı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Yeşilköy mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Yıllardır özellikle kış aylarında çamur içerisinde olan bazı sokaklarda parke taşı döşeme işlemi başlattıklarını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik “Bu gün Yeşilköy mahallemizde vatandaşlarımız ve teknik ekiplerimiz ile belediyemizin çalışmalarını yerinde inceliyoruz. Yeşilköy Şehzadelerimizin güzel mahallelerinden bir tanesi. Bu mahallemizde de çok ciddi parke taşı döşeme çalışmalarımız var. Daha önce toz ve kışın çamur içinde olan yolları nasip olursa inşallah bu yıl temizlenmiş ve güzelleşmiş olacak. Yeşilköy mahallemizde 7 bin metrekare civarında parke taşını sokaklara döşüyoruz. Bizde arkadaşlarımız ile birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceledik. Yeşilköy mahallemizde çalışan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.
Yeşilköy mahallesinde bazı sokakların toz ve çamur içinde olduğunu ifade eden Yeşilköy mahalle muhtarı İbrahim Fındıkoğlu “Mahallemize yapılan çalışmalardan dolayı mahalle halkım adına Başkanımıza çok teşekkür ediyorum sokaklarımız kışın çamurdan geçilemez haldeydi. Çalışmalar bittikten sonra mahalleli olarak rahata kavuşmuş olacağız. Yapılan bu güzel hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!