Yeşilay'ın 'Bağımlı Kalma Sporla Kal' tenis turnuvası başladı

Güncelleme Tarihi:

Yeşilayın Bağımlı Kalma Sporla Kal  tenis turnuvası başladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 08, 2017 12:58

Yeşilay'ın 'Bağımlı Kalma Sporla Kal' tenis turnuvası başladı

Haberin Devamı

İlyas KAPLAN/KAYSERİ, (DHA)- YEŞİLAY Kayseri Şubesi tarafından Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tenis kortunda düzenlenen ve 10 gün sürecek turnuva 118 sporcunun katılımıyla başladı. 'Bağımlı Kalma, Sporla Kal' parolasıyla yapılan turnuvanın açılışına AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri AK Parti eski milletvekili, AK Parti MKYK üyesi Yaşar Karayel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, Yeşilay Kayseri Şubesi Başkanı Ömer Faruk Çöl, Birlik Vakfı Kayseri Şubesi Başkanı Mehmet Adıgüzel, uluslararası karşılaşmalarda derece elde eden sporcular antrenör ve sporcular katıldı. AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, şöyle dedi:
"1920’den itibaren sağlıklı yaşam için mücadele eden Yeşilay cemiyetininin bu tür organizasyonla sağlıklı nesillerin artmasına katkı sağladığıı aşikar. Vatanını milletini bayrağını seven nesiller hepimizin ortak arzusu.” 
Yeşilay Kayseri Şubesi Başkanı Ömer Faruk Çöl, Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ile istişare ederek bu turnuvayı organize ettiklerini anlatırken, "Bu kadar katılım beklemiyorduk. Bu kadar gencimizi görünce ben çok mutlu olduk. Sağlıklı nesiller yetişmesi için 1920’den beri mücadele eden Yeşilay bu kapsamda gençelrimizi spora da yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını hedeflemektedir. Bu tür turnuva ve etkinliklerimiz artarak devam edecektir” diye konuştu.
Tenis turnuvası açılış seremonisi ardından uluslar arası alanlarda derece elde eden sporculara hediyeler verildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!