Yeşil Deniz yarın 75.bölümü ile final yapacak

Güncelleme Tarihi:

Yeşil Deniz yarın 75.bölümü ile final yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 29, 2016 10:05

Yeşil Deniz yarın akşam yayınlanacak 75.bölümü ile final yapacak. Yeşil Deniz final bölümünde çok hüzünlü sahneler var. Süleman’ın burun kanamalarının sebebi ne? İsmail, Yeşilova’dan ayrılacak mı? İşte Yeşil Deniz hakkında merak ettiğiniz soruların cevapları...

Yeşil Deniz, bu hafta sezon finali yapıyor! Her Pazartesi yayınlanan dizinin bu bölümü izleyenleri oldukça etkileyecek gibi. Yeşil Deniz sezon finalinde; İsmail, tüm köyle vedalaşır. Sadıçlar İsmail’in gitmesini kabul etmezler. Süleman, sürekli kanayan burnu için İzmir’e muayene olmaya gider. Yeşil Deniz 75.bölüm sezon finalinde neler olacak?

Haberin Devamı

YEŞİL DENİZ SEZON FİNALİNDE NELER OLACAK?
"Yeşil Deniz’in sezon finalinde ayrılık ve hüzün var."

Mütevazı hikâyesine rağmen aldığı reytinglerle göz dolduran ve 3. sezonu şimdiden onaylanan Yeşil Deniz bu hafta sezon finaliyle ekrana geliyor. Bütün bir yıl boyunca seyirciyi kimi zaman güldüren kimi zaman hüzünlendiren Yeşil Deniz, yeni sezonunda yine en sıcak ve en samimi duyguların adresi olacağa benziyor. Bu hafta yayınlanacak 75. bölümüyle sezon arası verecek dizide yine bomba gibi bir sezon finali seyirciyi bekliyor.

Yeşil Deniz yarın 75.bölümü ile final yapacak


İsmail’in kasabayı terk etme fikrini sadıçlar pek de hoş karşılamamıştır. Süleman ise İsmail’i gitmesi, yeni şeyler yaşaması için cesaretlendirir. Bu arada Süleman’ın da vakit kaybetmeden İzmir’e muayene olmaya gitmesi gerekmektedir. Sadıçlarına ve evdekilere ayrı ayrı yalanlar söyleyerek Fikri’yle birlikte İzmir’e gider. Paraları Semih’e kaptırmamak için Safiye’yi sürekli oyalayan kız biraderler artık bir karar vermek zorundadır. İsmail’in yakınlarıyla ayrı ayrı vedalaşması ise Yeşilova’yı adeta hüzne boğacaktır.

Ersin abisinin gitmesine nasıl bir tepki verecektir? Sadıçlar İsmail’i nasıl uğurlayacaktır? Süleman’ın burun kanamalarının sebebi bu kez İzmir’de belli olurken finalde ise Hafize’yi nasıl bir sürpriz bekleyecektir? Yeşil Deniz, sezonun son bölümüyle bu Pazartesi 19.55’te TRT1’de...

YEŞİL DENİZ SEZON FİNALİ FRAGMANI

Haberin Devamı

YEŞİL DENİZ 74. BÖLÜM ÖZETİ
Yeşil Deniz dizisinin 74.bölümünde; Yakut’un kasabaya döndüğü haberi kulaktan kulağa yayılıyor. Neşe ve ailesinin gidişinden sonra Süleman’ın burnu kanamıştır ama pek de üstünde durmaz. Öte yandan Cemile ise bir sergiden patates alırken Yakut’un döndüğü haberini duymuştur ve hemen Naciye’lere koşar. Kamil, Hicabi ve İsmail, Hicabi’nin bahçesinde oturup yaşananlar hakkında durum değerlendirmesi yaparlar. Hicabi çıkacak söylentilerden korunmak için bir müddet bağ evine gitmelerini teklif etse de İsmail’in kararı kesindir.

Yeşil Deniz yarın 75.bölümü ile final yapacak


Karısına inanıyordur ve hiçbir yere gitmeyecektir. Bu arada Yakut da hala toparlanamamış, ölümüne sebep olduğu adamı düşünmektedir. İsmail’e adamın bir yakını olup olmadığını sorar ve beraber Roman obasına taziye ziyaretine giderler. Süleman,Emin ve Cemil ise Mehmet Ali Hoca’nın teşvikiyle bir garibanın evini yapmaya girişmiştir. Ancak hurda almak için eve dönen Emin ebeyle karşılaşınca Emine’nin geçirdiği tehlikeyi öğrenir. Süleman’ın hastalığı ciddi midir? İsmail söylentilerden etkilenmeden hayatına devam edebilecek midir? Feridun’un Yunanistan’a geçmek için bindiği botun battığı haberi gelirken sürpriz bir gelişme Yakut ve İsmail’i nasıl bir karar itecektir?

Haberin Devamı

YEŞİL DENİZ KONUSU
Sımsıcak bir Ege hikayesi: Yeşil Deniz…
Doksanlı yıllarda bir Ege kasabası hayal edin. Sıcak samimi insanların yaşadığı tipik ege evlerini, sokaklarında motosiklet çığlıklarını, traktör seslerini, yol kenarında usul usul otlayan ineklerini, yemyeşil bir denizi andıran ovalarını, mezarlığındaki servilerini, dağlarındaki ağaçlarını ve uzayıp giden incecik yollarını. İşte böyle bir yerdir Yeşilova kasabası. Belediye hoparlöründen 24 saat anonsların yapıldığı, herkesin herkesi tanıdığı ve hakkında dedikodu yapacak kadar malumata sahip olabildiği, bırakın cep telefonlarını henüz normal telefonların bile her evde bulunmadığı; aşkların, komşulukların, arkadaşlıkların en sahici halleriyle yaşandığı sıcacık, sevimli bir yer.

Haberin Devamı

OYUNCULAR
Burak Serdar Şanal - Rolü: İsmail Bakır
Öykü Çelik - Rolü: Sedef Makasçı
Melis Babadağ -Rolü: Zümrüt Çakırlı
Mert Turak - Rolü: Süleyman
Burak Alkaş - Rolü: Cemil
Ali Barkın - Rolü: Emin
Emin Gürsoy - Rolü: Hicabi Makasçı
Semiha Bezek- Rolü: Neşe
Elvan Dişli - Rolü: Emine

BAKMADAN GEÇME!