Yerleşik yabancılardan polise teşekkür plaketi

Güncelleme Tarihi:

Yerleşik yabancılardan polise teşekkür plaketi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2018 15:01

Yerleşik yabancılardan polise teşekkür plaketi

Haberin Devamı

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT,(DHA) - MANAVGAT'ta yerleşik yaşayan yabancılar, geçen ay öldürülen Alman Karin Ellen Hitzel'in (60) katil zanlısını Ş.A.'nın (38) kısa sürede yakalanarak adalete teslim edilmesi dolayısıyla Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül ve Asayiş Büro Amirliği personeline teşekkür ziyaretinde bulundu.

Güney Entegrasyon Manavgat Yerleşik Yabancılar Derneği (GEM-DER) yöneticileri ve ilçede yaşayan yerleşik bazı yabancılar, Manavgat İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül'ü makamında ziyaret etti. GEM-DER Başkanı Güngör Karaca, 9 Temmuz'da Alman vatandaşı Karin Ellen Hitzel'in öldürüldüğünü, olaydan dolayı duydukları üzüntüyü dile getirdi.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin olayın faili olan Ş.A.'yı kısa sürede tespit ederek yakaladığını kaydeden Karaca, "Karin'in kızı ve boşandığı eşi en son güne kadar buradaydı. Kendileri Almanya'ya döndüğü gün olayın faili olduğu belirtilen şüpheli yakalandı. Şüphelinin yakalandığı haberini telefonla verdiğimiz Karin'in kızı Tanya Hitzel ağladı. Bu kadar kısa sürede şüpheliyi yakalayan polislere teşekkür etmemizi söyledi" dedi.

GEM-DER Başkanı Güngör Karaca şüphelinin tutuklanarak cezaevine girmesi nedeniyle Manavgat Cumhuriyet Savcısı Mehmet Demir'e de teşekkür etti. Ziyarette İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Hilmi Özgönül ve Asayiş Büro Amirliği görevlilerine GEM-DER tarafından plaketi takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!