Yerel Yönetimler İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Yerel Yönetimler İl Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2015 14:05

AK PARTİ KONYA İL BAŞKANLIĞI TARAFINDAN 15 GÜNDE BİR ORGANİZE EDİLEN "AK PARTİ İL TEŞKİLATI YEREL YÖNETİMLER KOORDİNASYON TOPLANTISI" GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından 15 günde bir organize edilen “AK Parti İl Teşkilatı Yerel Yönetimler Koordinasyon Toplantısı” gerçekleştirildi. İl Başkanı Musa Arat başkanlığındaki toplantıda Konya’nın yatırımları ile sorunları ele alındı.
AK Parti Konya İl Başkanlığı’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ile Yerel Yönetimlerden Sorumlu AK Parti İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Özöğür katıldı.
Yaklaşık üç saat süren toplantıda hükümet, bakanlıklar, belediyeler ve diğer kurumların çalışmaları, yatırım ve projeleri ile Konya’nın sorunları ele alındı.
ARAT: “KONYA HİZMETİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”
Toplantı ile ilgili bir değerlendirmede bulunan AK Parti Konya İl Başkanı Musa Arat, toplantıda bakanlıkların yanı sıra yerel yönetimlerin yatırım ve faaliyetleri ile şehrin sorunlarının ele alındığını kaydederek, “1 Kasım Seçimleri gibi yoğun bir dönemi geride bıraktık ve tüm kadrolarımızla milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Şehrimiz bölgesinin en önemli şehri. Anadolu’nun parlayan yıldızı konumundaki Konya’ya ve Konyalı kardeşlerimizin talep ile ihtiyaçlarına uygun projeler üretmeyi sürdüreceğiz. Zaten belediyelerimiz de bu bağlamda çok önemli yatırım ve projelere imza atıyor. Büyük hedef ve program ile yoluna devam eden Konya’nın bu süreçte konumunu daha da yükselteceğine inanıyoruz. Çünkü Konya, her zaman hizmetin en iyisini hak ediyor” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!