Sağlıkçılar kan bağışında bulundu

Güncelleme Tarihi:

Sağlıkçılar kan bağışında bulundu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 18:57

Sağlıkçılar kan bağışında bulundu

Haberin Devamı

ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK'ta sağlık personeli, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında Atatürk Devlet Hastanesi önünde Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kan bağışı kampanyasına, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Muharrem Erdem, İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Fatih Akca, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan Tosun, Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi  Başhekimi  Dr. Mustafa Karadeniz, Uzun Mehmet Göğüs Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Dr. Abdullah Bircan ve kurumların personelleri katıldı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, 15 Temmuz 2016'da hain darbe girişiminin devlete ve millete karşı gerçekleştirilmeye çalışıldığını belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu, milletimizin karşı duruşu ve yüzlerce şehidimizin direnişi ile bertaraf edildi. Bugün şehitlerimizi anmak, onlara olan saygımızı ve minnet duygumuzu sunmak, gazilerimize minnettarlığımızı iletmek hem de o gece direniş esnasında ve sonrasında hastanelerde fedakarca yaralılara yardım etmeye çalışan sağlık personelimize teşekkürlerimizi sunmak üzere kan bağışı kampanyası etkinliğiyle kan veriyoruz." dedi.

Konuşmaların ardından hastane önündeki Kızılay kan bağışı otobüsünde çok sayıda sağlık personeli kan bağışında bulundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!