Ereğli belediyesi çocuk ve gençlik meclisi seçimi yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Ereğli belediyesi çocuk ve gençlik meclisi seçimi yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 15, 2017 16:17

Ereğli belediyesi çocuk ve gençlik meclisi seçimi yapıldı

Haberin Devamı

ZONGULDAK,(DHA)- ZONGULDAK'ın Ereğli İlçe belediyesi tarafından, 'Çocuk ve Gençlik Meclisi' seçimlerinin 4'üncüsü yapıldı.
Belediye nikah salonunda yapılan seçimlere Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Aksoy, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, çocukların ve gençlerin yarınlar için umutları olduğunu söyledi. Çocuklardan kitap okumaları tavsiyesinde bulunan Başkan Uysal, şöyle dedi:
"Kendi okullarında seçilen ve bugün kü seçimler sonucunda Çocuk ve Gençlik Meclisi başkanlıklarına seçilecek tüm adaylara başarılar diliyorum. Bizler her zaman olduğu gibi, yarınlarımız olan, Ereğli'mizin geleceği gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz."
26 ilkokul ve ortaokul ile 13 lisede yapılan seçimlerde okul meclis başkanlığına seçilen öğrenciler arasında yapılan seçimlerde Ereğli Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanlığına Üstün Nesil Koleji öğrencisi Yiğit Eren Sönmez, Gençlik Meclisi Başkanlığına ise Ereğli Anadolu Lisesi öğrencisi Melek Civak seçildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!