BEÜ, Sivil Havacılık Programı'na ilk öğrencileri kabul edecek

Güncelleme Tarihi:

BEÜ, Sivil Havacılık Programına ilk öğrencileri kabul edecek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 17:23

BEÜ, Sivil Havacılık Programı'na ilk öğrencileri kabul edecek

Haberin Devamı

ZONGULDAK, (DHA)- ZONGULDAK Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Çaycuma Meslek Yüksekokulu Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, gelecek eğitim ve öğretim yılında öğrenci almaya başlayacak.
BEÜ Çaycuma Meslek Yüksekokulu'nda kurulan Ulaştırma Hizmetleri Bölümü'ne bağlı Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılında ilk öğrencilerini alacak. Çaycuma Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hikmet Yazıcı, programa öğrenci alınmasıyla bölgede bir ilki gerçekleştireceklerini söyledi. Bu programı tercih edecek öğrencilerin isteğe bağlı olarak ingilizce hazırlık eğitimi alacaklarını ifade eden Yrd. Doç. Dr. Yazıcı, şöyle konuştu:
"Bu bağlamda, Gıda Laboratuvarları ve Çağrı Merkezi Laboratuvarları hizmete alınmıştır. Üniversitemizin desteğiyle Bilimsel Araştırma Projesi kapsamında Ormancılık Laboratuvarı kurulması ile Mobilya-Dekorasyon Atölyesi bünyesinde Ahşap Oyuncak Atölyesi kurulması çalışmaları sürdürülmektedir. Ayrıca 150 kişilik modern konferans salonumuz, yeniden tefriş edilen ve beş binin üzerinde yeni kitapla zenginleştirilen kütüphanemiz ve öğrencilere çalışma ortamı sunan çalışma salonumuz da eğitim-öğretimi bütünleyen adımlar olmuştur."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!