Beşiktaş derneğinden anlamlı sergi

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaş derneğinden anlamlı sergi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2017 18:01

Beşiktaş derneğinden anlamlı sergi

Haberin Devamı

Sinan KABATEPE/EREĞLİ(Zonguldak),(DHA)- ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde geliri şehit ailelerine bağışlanacak, ressam Nihat Evren Derman'ın Beşiktaş Dergisi'nde yayınlanan 42 eserinin bulunduğu serginin açılışı yapıldı.

Ereğli Beşiktaş Taraftarlar Derneği ve Ressam Nihat Evren Derman'ın düzenlediği, 'Şehit Ailelerimiz İçin El Ele' adlı serginin açılışı Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral sergi salonunda yapıldı. Açılışa, geçen 10 Aralık'ta İstanbul Beşiktaş'taki patlamada hayatlarını kaybeden emniyet müdürü Vefa Karakurdu'nun babası Emekli Emniyet Müdürü Erdal Karakurdu ile Beşiktaş Kulübünün Kartal Yuvası mağazası çalışanı şehit Tunç Uncu'nun ağabeyi Eyüp Öztürk, Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu ile Beşiktaşlı taraftalar katıldı.

Dernek başkanı Tarkan Adik, etkinliğin güzel ve anlamlı olduğu kadar bir hüzünlü de olduğunu söyledi. Ressam Derman'ın 2013'den itibaren Beşiktaş Dergisi'nde yayınlanan eserlerinin sergilendiğini anlatan Adik, şöyle konuştu:

"Sergimi iki gün açık kalacak. Gördüğünüz gibi şehit ailelerimizle, Tunç'un ağabeyi İstanbul'dan geldi. Vefa ağabeyin babası da aramızda. Güzel ve anlamlı bir etkinlik. Hüzünlüyüz. Onlar her zaman içimizde olacaklar. Şehitlerimizi asla unutmayacağız. Sergiden elde edilen gelir şehit ailelerimize bağışlanacak." dedi.

Sergide çok duygulandığını söyleyen şehit Vefa Karakurdu'nun babası Erdal Karakurdu ise, "Sergide emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Çok güzel düşünülmüş. Oğlumu anmak, tekrar hatırlamak için bir vesile oldu." dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!