Yozgat Sürmeligaz İşletme Müdürü Mahmut Kasar Görevine Başladı

Güncelleme Tarihi:

Yozgat Sürmeligaz İşletme Müdürü Mahmut Kasar Görevine Başladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2015 17:22

YOZGAT SÜRMELİGAZ İŞLETME MÜDÜRÜ MAHMUT KASAR GÖREVİNE BAŞLADI

Yozgat Sürmeligaz İşletme Müdürü Mehmet Yılmazsoy’un görevden alınmasının ardından Sürmeligaz İşletme Müdürlüğüne vekaleten atanan Çankırıgaz İşletme Müdürü Mahmut Kasar görevine başladı.
Sürmeligaz Yozgat İşletme Müdürlüğüne getirilen Mahmut Kasar, düzenlediği basın toplantısında Sürmeligaz olarak Yozgat’a en iyi hizmeti vermek için çalışacaklarını söyledi. Yozgat Merkez’de doğalgaz kullanıcı sayısının 23 bine ulaştığını il genelinde ise bu rakamın 70 bini geçtiğini ifade eden Kasar, “Yozgat merkezde bugüne kadar yapılan çalışmalarda imar sorunu olmayan yerlerin tamamına doğalgaz verilmiştir. Yozgat merkezin yüzde 90’lık kısmına doğalgaz ulaşmıştır diyebiliriz. İlçelerimizde de yapılan planlamalar doğrultusunda çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.
Yozgat halkına en iyi hizmeti verme gayreti içinde olacaklarını vurgulayan Kasar, “Vatandaşların doğalgaz ile herhangi bir sıkıntısı olduğu takdirde Sürmeligaz’ı çekinmeden aramalarını istiyoruz. Vatandaşımız 187’yi arayarak doğalgaz ile olan sıkıntılarını bizlere çekinmeden iletebilirler, bir sıkıntı halinde ihbar ederlerse gelir kontrolümüzü yaparız” diye konuştu.
Yozgat’ta hava kirliliği konusuna değinen Kasar,”Doğalgaz kullanan illerde hava kirliliği oranında büyük düşüşler yaşanmaktadır. Yozgat’ta bu illerimizden birisidir. Yozgat’ta doğalgaz kullanmayanların doğalgaza geçmesi durumunda Yozgat’ın havası daha temiz olacaktır” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!