Öğrenciler, Yeşilçam tiyatrosuyla eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Öğrenciler, Yeşilçam tiyatrosuyla eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2018 10:53

Öğrenciler, Yeşilçam tiyatrosuyla eğlendi

Haberin Devamı

YOZGAT,(DHA)-YEŞİLÇAM'da 700'e yakın filmde rol alan ve 'sinemanın kötü adamı' olarak tanınan İhsan Gedik, Yozgat'ta 'Renkli Dünyalar' adlı müzikal oyun ile öğrencilerin karşısına çıktı.
Yozgat'ın Çayıralan ve Çandır ilçelerinde Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından İhsan Gedik, tiyatro oyuncusu Mustafa Bıdıl ve Fuat Dilek, 'Renkli Dünyalar' adlı müzikal oyun ile miniklerin karşısına çıktı. Çayıralan Şehit Yarbay Yusuf Turgut Ortaokulu Konferans Salonunda Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri, izledikleri oyunla kahkahaya boğuldu. 'Renkli Dünyalar' isimli müzikli danslı çocuk oyunu öncesinde Fuat Dilek´in sunduğu sihirbazlık gösterileri tüm katılımcıların pür dikkat izlemesine yol açtı. Dilek, gösterdiği sihirbazlık gösterilerinin aslında el çabukluğu ve göz yanılmasından ibaret olduğunu ve gösterileri nasıl yaptığını tüm izleyenlere tek tek anlattı.

Yeşilçam oyuncusu İhsan Gedik, 'Yaşlı Baloncu' rolünde, Fuat Dilek 'afacan ve yaramaz öğrenci' rolünde, Mustafa Bıdıl ise 'başarılı, çalışkan ancak fakirlikten okuyamayan öğrenci' rolünde sahne aldı. Tiyatro gösterisi sonunda Yeşilçam oyuncusu İhsan Gedik ve emektar eğitimci Mustafa Bıdıl ile Fuat Dilek, daha sonra Çandır ilçesi köylere Hizmet Götürme Birliği Konferans Salonunda İlkokul ve Anaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

 

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!