YOSK’un Challange Kupası’ndarakipleri Belli Oldu

Güncelleme Tarihi:

YOSK’un Challange Kupası’ndarakipleri Belli Oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2015 14:02

YALOVA'DA DÜZENLENEN ULUSLARARASI TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TURNUVASI EURO LEAGUE 3 CUP B GRUBU MAÇLARINI İLK SIRADA TAMAMLAYARAK HOLLANDA'DA DA DÜZENLENECEK CHALLANGE KUPASI'NDA MÜCADELE EDECEK YALOVA ORTOPEDİKLER SPOR KULÜBÜ'NÜN RAKİPLERİ BELLİ OLDU.

Hollanda’da da düzenlenecek Challange Kupası’nda mücadele edecek Yalova Ortopedikler Spor Kulübü’nün rakipleri belli oldu.
23-26 Nisan tarihleri arasında Hollanda’nın Arnhem kentinde yapılacak müsabakalarda Yalova ekibi A Grubu’nda CTO Papendal, Oldham Owls ve Interwetten-Coloplast Sitting Bulls ile mücadele gösterecek. B Grubu ise bir diğer Türk takımı KKTC Turkcell’in yanı sıra Meylan Grenoble Handibasket, ASD Handicap Sport Varese ve Club BSR Amiab Albacete bulunuyor. Yalova Ortopedikler Spor Kulübü Başkanı Alpaslan Erkoç, "Yalova’da ilki gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz.Tarihimiz boyunca ikinci kez katıldığımız Avrupa Kupalarında evimizde oynadığımız maçlar sonunda namaglup olarak Challange Kupası’na katılma hakkı elde ettik. Hollanda’nın ev sahipliğini yapacağı turnuvada CTO Papendal, Oldham Owls ve Interwetten-Coloplast Sitting Bulls gibi güçlü rakiplerle aynı gruba düştük. Hedefimiz burada ilk 3’e girmek. Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu’nun Dünya çapında açıkladığı takım sıralamasında 68. sırada bulunuyorduk. Bu sırayı da üst sıralara çekmek istiyoruz. Başta ülkemizi ve Yalova’yı Avrupa’da başarıyla temsil etmek istiyoruz" dedi.
Challange Kupası’na en iyi şekilde hazırlanacaklarını belirten Yalova Ortopedikler Spor Kulübü
Antrenörü Murat Saltan, "Yalova’da elde ettiğimiz başarı ortada. Challange Kupası maçlarını 23-26 Nisan tarihleri arasında Hollanda’nın Arnhem kentinde oynayacağız. Burada Avrupa’nın önde gelen ekipleri CTO Papendal, Oldham Owls ve Interwetten-Coloplast Sitting Bulls karşılaşacağız. Hedefimiz ilk 3 içerisinde yer almak. Önümüzde bir aylık süreç var. Bu süreçte Süper Ligde 3 önemli maç yapacağız. Önce Galatasaray’ı ağırlayacağız. Ardından KKTC Turkcell’e ve İzmir Büyükşehir Belediyespor’a konuk olacağız" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!