Yalova’da parklar ilk 3 gün ücretsiz

Güncelleme Tarihi:

Yalova’da parklar ilk 3 gün ücretsiz
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 28, 2017 12:08

Yalova’da parklar ilk 3 gün ücretsiz

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da Kurban Bayramı’nda belli caddelerdeki otoparklar ilk üç gün ücretsiz olacak, halk otobüsleri de bayramın 3 günü hizmet verecek.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Kurban Bayramı nedeniyle parkomat firması yetkilileri ile görüşerek Kurban Bayramı’nın ilk 3 günü vatandaştan park ücreti alınmayacağını açıkladı.

Yalova’nın belli caddelerinde hizmet veren CNG parkomat firmasıyla görüşen Başkan Salman, vatandaşların akraba ziyaretlerini daha rahat bir şekilde gerçekleştirmesi için firmayla yapılan görüşmelerin olumlu geçmesinden dolayı firma yetkililerine teşekkür etti.

“Bayramın ilk 3 günü hemşerilerimizin rahat bir şekilde ziyaretlerini gerçekleştirmeleri amacıyla firma yetkileri ile görüşerek böyle bir ricada bulundum” diyen Başkan Salman, “Kurban Bayramı’nda bazı esnekliklerin yapılması gerektiğini düşünerek firma yetkilileri ile görüşüp ilk 3 gün ücret alınmamasını rica ettim. Sağ olsunlar onlar da bu ricamızı kırmayarak böyle bir karar aldılar. Vatandaşlarımız Kurban Bayramı’nın ilk 3 günü araçlarını park etmeleri durumlarında parkomat ücreti ödemeyecekler” dedi.

Yalova Belediyesi ile Yamintaş arasında yapılan görüşmeler neticesinde Minibüsçüler Odası’na bağlı bulunan halk otobüsleri Kurban Bayramı’nda 3 gün hizmet verecek.

Özel halk otobüsü statüsünde yer alan ve Yamintaş’ın işletmeciliğini yaptığı özel halk otobüsleri, Yalova Belediyesi’nin girişimleri neticesinde Kurban Bayramı’nın 1., 2. ve 4. günü Elmalık-Toki hattında sefer yapacak.
FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!