Yalova'da başkanlar, akıllı binayı gezdi

Güncelleme Tarihi:

Yalovada başkanlar,  akıllı binayı gezdi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 15, 2017 14:39

Yalova'da başkanlar, akıllı binayı gezdi

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve belediye başkanları, Altınova’da kahvaltıda bir araya geldi. Ardından da Altınova Belediyesi’nin yeni hizmet binasını gezerek bilgi aldı.

Altınova’da düzenlenen kahvaltıya,  Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Tavşanlı Belediye Başkanı Kadri Çiçek, Kadıköy Belediye Başkanı Mehmet Şahin, AK Parti Subaşı Belde Başkanı Serkan Gedik, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ile partililer katıldı.

Yapılan kahvaltının ardından Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak ve belediye başkanları, Altınova Belediyesi’nin yeni, akıllı belediye hizmet binasını gezerek bilgi aldı. Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, açılış aşamasına gelen belediyenin yeni akıllı binasını misafirlerine gezdirdi. Başkanlar, Fen İşleri Müdürü Mimar Burak Özgöl’den bina ile ilgili bilgi aldı.

Bina hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Metin Oral, "Binayı, Yeşil Bina Sertifikası’na uygun yapıyoruz. Örnek olacak. Isıtma, soğutma ve aydınlatma sistemlerinde enerji tasarrufu ile ilgili çalışmalar yapıyoruz. Buranın ısıtma ve soğutmasında yeraltı sularının sıcaklığından yüzde 40 enerji tasarrufu sağlayacağız. Ayrıca aydınlatmasında da güneş enerjisinden yararlanarak yine yüzde 70 enerji tasarruf sağlamayı düşünüyoruz.” dedi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!