Yalova Belediyesi, altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Güncelleme Tarihi:

Yalova Belediyesi, altyapı çalışmalarını sürdürüyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 03, 2023 10:55

Yalova Belediyesi, altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Haberin Devamı

Emre CAN KAZMALI/YALOVA)-(DHA)-ALTYAPI çalışmalarını sürdüren Yalova Belediyesi, Vatan Caddesi üzerinde bulunanan kanalizasyon ve yamursuyu yenileme çalışmalarına başladı.
Yalova Belediyesi tarafından başlatılan altyapı çalışmasında; Vatan Caddesi üzerinde bulunan kanalizasyon ve yağmursuyu hatları  yenileniyor.  Kısa süre içersinde bitirilmesi planlanan bu çalışmaların ardından, bölgede içme suyu altyapı çalışması başlatılacak. Mevcut altyapıda yer alan 200’lük boruların yerine yeni döşenecek olan 400’lük kanalizasyon ve bölgesine göre 600'lük yağmursuyu borularıyla bu bölgenin altyapı problemi uzun vadeli olarak çözümlenmiş olacak.
Yalova Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü'nün, Vatan Caddesi'nde yapılacak olan kanalizasyon çalışmalarının bin 500 metre olacağını açıkladı. Caddenin, alt yapısının, artan nüfus yoğunlu ve kentsel dönüşüme ihtiyaç veremediğini belirten yetkililer. "Bu bölgemizde 200’lük olan kanalizasyon hattı borularını 400’lük, kısmi olarak da yağmursuyu hatlarını ise 600’lük borularla değiştirerek ileride oluşabilecek olumsuzlukların önüne geçmiş olacağız." dediler.
Yetkililer, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarını kısa sürede tamamladıktan sonra bölgedeke bulunan içme suyu hatlarının yenileceğini belirttiler. (DHA)

(FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!