Müzikli terapi ile şifa dağıttılar

Güncelleme Tarihi:

Müzikli terapi ile şifa dağıttılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 12:06

Müzikli terapi ile şifa dağıttılar

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Musiki Derneği, 2016 yılının son günlerinde diyaliz hastaları ve huzurevi sakinlerine ziyarette bulunarak müzik dinletisinde bulundu. 

Başkent Diyaliz Merkezi’nde diyaliz hastalarına müzik terapi ile şifa dağıtan Yalova Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Grubu, yılın son etkinliğini de yaptı. Yalova Huzurevi sakinlerine Marina Tike Resturant’ta düzenlenen yemekte, şefleri Faruk Ömer Öskan yönetiminde musiki ziyafeti sunuldu. 2016 yılının son günlerinde Yalova Huzurevinde yaşayan yaşlılara moral, motivasyon amaçlı bir müzik etkinliği sunuldu. Yaşlıların sevdiği ve istediği eserlerin okunduğu gecede yaşlılar doyasıya eğlendiler.

Dernek başkanı Faruk Ömer Öskan, 2016 yılında planladıkları bütün sosyal sorumluluk projelerinin tamamını gerçekleştirdiklerini söyledi. Öskan, “Bu projelerimiz arasında, hastalarımız, yaşlılarımız, çocuklarımız, sokak hayvanlarımız, kentimizin tanıtımını amaçlayan turizm ve kültürel değerlerimizin öne çıkarıldığı projelerimiz vardı. Sosyal sorumluluk projelerimiz en yoğun olarak uygulandığı yerler arasında Başkent Diyaliz Merkezi, Yalova ve Çınarcık Huzurevlerimiz var. Buralarda yaşayan hastalarımız ve yaşlılarımızla adeta bir aile ortamında etkinliklerimizi yürütmenin mutluluğu ve huzuru ile 2016 yılına veda ediyoruz. 2017 yılı dünyamıza, yurdumuza, Yalova’mıza ve bütün insanlarımıza barış, mutluluk ve huzur getirsin” diyerek yeni yıl dileklerini sundu.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!