Milli Eğitim Müdürü Tosun, özel öğrencilerle bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Milli Eğitim Müdürü Tosun, özel öğrencilerle bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2018 17:50

Milli Eğitim Müdürü Tosun, özel öğrencilerle bir araya geldi

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Alime Paşa Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Yalova Alime Paşa Özel Eğitim Uygulama Okulu tarafından hazırlanan etkinliklere katılan Müdür Tosun, “Engelleri sevgiyle ortadan kaldırıyoruz. Özel öğrencilerimizin yaşam standartlarını yükseltmek için her türlü faaliyetin içinde olduk olmaya devam edeceğiz. Bizler özel çocuklarımızın herhangi bir Aralıkta değil her zaman yanındayız, onların sosyal ve kültürel gelişimlerinin yanında mesleki gelişimlerine de desek vermeye devam ederek toplumda her yönüyle yer almalarına destek olacağız. Hak temelli yaklaşımla sağladığımız eğitim hizmetlerimizle, özel öğrencilerimizin ve ailelerinin sosyal hayata tam katılımlarını amaçlıyoruz. Yalova’da, özel eğitim okullarımızda, temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarımızda oluşturulan özel eğitim sınıflarımızda, rehberlik araştırma merkezlerimizde, rehabilitasyon merkezlerimizde, engelli öğrencilerimize yönelik eğitim desteğini her daim, titizlikle sürdürmekteyiz. Milli Eğitim camiası olarak onlarla el ele, gönül gönüle, çocuklarımızı hayallerine kanatlandırabilme çabasındayız” dedi.

Ziyaret, öğrenciler, veliler ve özel eğitim öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi. Tosun, ardından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ve Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı arasında düzenlenen dostluk müsabakasını eğitim camiası ile birlikte izledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!