Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi

Güncelleme Tarihi:

Basketbol: Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Süper Ligi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 06, 2014 16:03

-YOSK Başkanı Erkoç: "Sezona iyi başlamak istiyoruz"

Haberin Devamı

YALOVA (AA) - Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç, ligin ilk haftasında oynayacakları Pendik Belediyesi Anadolu Yakası maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Sezona iyi başlamak istiyoruz" dedi

Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nde ilk hafta maçında İstanbul temsilcisini 9 Kasım Pazar günü Yalova Atatürk Spor Salonu'nda konuk edecek YOSK, ligde başarı istiyor.

Başkan Erkoç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takım olarak zor bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, ''Transferlerimizi de son günlerde gerçekleştirdik. Diğer takımlar, lige aylar öncesinden hazırlanmasına rağmen, biz çok kısa bir sürede çalışmalarımızı yürütüyorduk. Ligin ilk haftası ve ilk heyecanı. Biz bu ligin demirbaş takımlarından birisiyiz. 5. kez Süper Lig organizasyonunda yer alacağız. Ligin ilk maçında evimizde oynayacağımız Pendik Belediyespor'u, taraftarlarımızın da desteğiyle yenip, sezona iyi başlamak istiyoruz. Ayrıca yeni sezon için antrenörlüğe de Murat Saltan'ı getirdik. İnşallah yeni hocamızla başarılı oluruz." şeklinde konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!