Başkan Salman, TÜYAP’da okurları için imza verdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Salman, TÜYAP’da okurları için imza verdi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 13, 2017 13:18

Başkan Salman, TÜYAP’da okurları için imza verdi

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA Belediye Başkanı Vefa Salman, İstanbul’da TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’na katılarak okurları için “Yaptıklarım Yazdıklarım” adlı kitabını imzaladı.

Başkan Salman’ın gazetecilik yaptığı dönemde kaleme almış olduğu yazıları derlediği kitapta, o dönemde Yalova için düşündüklerinden bugün hangilerini hayata geçirdiği anlatılıyor. Başkan Vefa Salman, kitabın oluşum aşamasındaki süreci; “Sevdalandığım bu şehre katkı sağlamak amacıyla önce yazı yazmaya sonrasında gazetecilik yapmaya başladım. Baktım, gördüm, eksikleri yazdım, kafamda çözümünü ürettim. Bu döngü benim siyasete girmeme sebep oldu. Bildiklerimi, gördüklerimi uygulayabilmek için bir de bu işin halk ayağı vardı. Kendimi sizlere anlattım. Sevdalandığım bu kentte göreve talip oldum. Çözüm önerilerimi sizlere sundum. Tarihe geçecek bir seçim süreci yaşayarak iki kez başkan seçildim. 3,5 yıldır onurla, gururla hizmet etmeye çalışıyorum. Gazeteciyken düşündüklerim, yazdıklarımla bugün belediye başkanı olarak yaptıklarımın muhasebesini yaptım. Bana bugün ilham veren eski yazılarım ile yaptıklarımı “Yaptıklarım Yazdıklarım” isimli kitabımda bir araya getirdim” diyerek anlatıyor.

36. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda yapılan imza gününde okurları ile bir araya gelen Başkan Salman, vatandaşlardan da yoğun ilgi gördü. Başkan Salman, “Bu yıl 36.’sı düzenlenen TÜYAP Kitap Fuarı’nda, geliri Hacı Saffet Çam Vakfı’na bağışlanarak üniversite öğrencilerine burs olarak verilmeye devam edecek olan “Yaptıklarım Yazdıklarım” isimli kitabımın imza gününde okurlarımız ile buluştuk. Standımıza gelerek bizlerle bir araya gelen, hoş sohbetini bizlerden esirgemeyen ve sabahın ilk saatlerinden itibaren fuar alanını dolduran binlerce genci orada görmek beni çok mutlu etti. Kitabıma ilgi gösteren ve destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!