YYÜ'de Engelliler Haftası etkinliği yapıldı

Güncelleme Tarihi:

YYÜde Engelliler Haftası etkinliği yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 12:14

YYÜ'de Engelliler Haftası etkinliği yapıldı

Haberin Devamı

VAN,(DHA)- VAN Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ), Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi ile YYÜ Engelli Öğrenciler Topluluğu tarafından Engelliler Haftası nedeniyle etkinlik düzenlendi.

YYÜ Cengiz Andiç Konferans Salonu'nda düzenlenen ve engellilerin sorunlarının ve çözüm önerilerinin konuşulduğu etkinliğe, İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili Cemil Öztürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Demirel, YYÜ SKS Daire Başkanı Kemal Demir, akademisyenler, öğrenciler ve engelli aileleri katıldı. Programda konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, üniversite olarak  hedeflerinin 'engelsiz üniversite' olduğunu belirterek, "Farkındalık yaratmak adına ben bu etkinlikleri çok önemsiyorum. Engelli öğrencilerimiz ve personelimiz için birçok binamıza engelli asansörü yaptırdık. Yine bazı araçlarımızın içinde engelli asansörü var. Engelsiz bir üniversite için çeşitli çalışmalar yapıyoruz. Bu etkinliği düzenleyen arkadaşlara teşekkür ediyorum" diye konuştu.

YYÜ Engelli Öğrenciler Danışma ve Koordinasyon Birimi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman Mengi ise yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler içeren bir konuşma yaptı.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!