Van Valisi Zorluoğlu,TEGV'li çocuklarla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Van Valisi Zorluoğlu,TEGVli çocuklarla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2017 10:16

Van Valisi Zorluoğlu,TEGV'li çocuklarla bir araya geldi

Haberin Devamı

Behçet DALMAZ/VAN,(DHA)-VAN Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı(TEGV) Feyaz Tokar Eğitim parkını ziyaret ederek, burada eğitim gören çocuklarla bir araya geldi.
Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu, Van'da 19 yıldır faaliyetlerini sürdüren TEGV Feyyaz Tokar Eğitim Parkını ziyare etti.Burada eğitim gören çocuklarla bir araya gelen Vali Zorluoğlu, yapılan çalışmalarla ilgili kurum yöneticisi Rezzan Bayram'dan bilgi aldı.
Bayram, TEGV Feyaz Tokar Eğitim Parkının Van'da 19 yıldırfaaliyet gösterdiğini,gönüllü eğitmenler aracılığıyla her yıl ilköğretim çağındaki 5 bin öğrenciye okul içi ve okul dışı zamanlarda eğitim desteği sunduklarını söyledi.
Bayram, gönüllülük, sosyal sorumluluk ve sivil toplum gibi kavramların anlam kazandığı parkta çocukların 'Eğlenerek Öğren Matematik Fen', 'Okuyorum Oynuyorum', 'Düşler Atölyesi' ve 'Kodlama Eğitimi'ni içeren çeşitli etkinliklerle geleceğe hazırlandıklarını belirtti.

Eşi Sevcan Zorluoğlu ile  birlikte parkı gezerek , atölyelerde etkinliklere katılan çocukları ziyaret edip sohbet eden Vali Zorluoğlu ise, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Feyyaz Tokar Eğitim Parkında çok güzel ve anlamlı faaliyetler yürütüldüğünü, Valilik ve Büyükşehir belediyesi olarak  kuruma her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtirken,güzel hizmetlerinden dolayı kurum yöneticisi Rezzan Bayram'a eşekkür etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!