TEGV’li Öğrenciler Barış İçin Okudular

Güncelleme Tarihi:

TEGV’li Öğrenciler Barış İçin Okudular
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2015 16:28

TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI VAN-ERCİŞ ÖĞRENİM BİRİMİ ÖĞRENCİLERİ ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 100. YILI’NA ÖZEL VE 51. KÜTÜPHANELER HAFTASI NEDENİYLE BARIŞ İÇİN 30 DAKİKA BOYUNCA KİTAP OKUDULAR.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Van-Erciş Öğrenim Birimi öğrencileri, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yılı’na özel ve 51. Kütüphaneler Haftası nedeniyle barış için 30 dakika boyunca kitap okudular.
TGEV tarafından Türkiye genelinde yapılan kitap okuma etkinliğine Erciş Birimi öğrencileri de katıldı. Öğrenciler, Erciş Kaymakamlığı binası yanındaki parkta gönüllüler ile birlikte 30 dakika boyunca kitap okuma etkinliği yaptılar. Amaçlarının kitap ve kütüphaneye ilgiyi arttırmak ve okuma alışkanlığı ile okuma kültürü konusunda farkındalık oluşturmak olduğunu belirten TEGV Erciş Adım Adım Öğrenim Birimi Sorumlusu Ayşenur Polat, ‘81 ilde kitap okuyoruz’ okuma etkinliğinin dördüncüsü kütüphaneler, Yayımlar Genel Müdürlüğü ve valiliklerin desteğiyle 81 il ile KKTC’de 1 Nisan günü yapıldığını, bu kapsamda 12.30 - 13.00 saatleri arasında da Erciş Kaymakamlığı yanındaki parkta birim öğrencileri ve gönüllüler ile birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirdiklerini belirterek, “TEGV, bu proje kapsamında çocuk, gönüllü ve velileri ile birlikte kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmayı, sevmeyi ve örnek olmayı amaçlamaktadır” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!