Erciş'te yetim ve öksüz çocuklara iftar

Güncelleme Tarihi:

Ercişte yetim ve öksüz çocuklara iftar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2018 12:20

Erciş'te yetim ve öksüz çocuklara iftar

Haberin Devamı

Barbaros KUL/ERCİŞ,(Van)-(DHA)-VAN'ın Erciş ilçesi Kaymakamlığı  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, ilçedeki yetim ve öksüz çocuklara iftar yemeği verdi.

Erciş  Kaymakamlığı'nca dün akşam öğretmen evinde verilen iftar yemeğine, Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, Cumhuriyet Başsavcısı Harun Karahan, Erciş Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Sinan Zortul, AK Parti Erciş İlçe Başkanı Adnan Aydın, sanatçı Yusuf Güney ile ekonomik-sosyal destek olan yetim ve öksüz çocuklar katıldı.
Erciş Kaymakamı Mehmet Şirin Yaşar, ,"Özel" olarak nitelendirdiği  yetim çocukları, baba şefkati ile ‘devlet baba’ olarak kucakladıklarını, her türlü sorunlarını çözmeye çalıştıklarını anlatırken,"Türkiye Cumhuriyeti Devleti  her zaman öksüz, yetim ve kimsesiz çocukların yanında ve yanında olmaya da devam edecek. İnşallah, sizler de eğitiminiz başta olmak üzere, hayatınızı en iyi şekilde değerlendirip, ülkemizde güzel yerlere gelirsiniz. Ailenize ve milletimize faydalı olursunuz. Ben hepinize hayatlarınızda başarılar diliyor ve sizleri Allah’a emanet ediyorum."dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!