USMEK, kişisel gelişimin ve sosyal etkileşimin ortak noktası oldu

Güncelleme Tarihi:

USMEK, kişisel gelişimin ve sosyal etkileşimin ortak noktası oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2023 10:29

USMEK, kişisel gelişimin ve sosyal etkileşimin ortak noktası oldu

Haberin Devamı

UŞAK, (DHA)-UŞAK Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (USMEK), vatandaşları renkli, sosyal ve eğitici kurslarda bir araya getirmeye devam ediyor. 8 farklı noktada kursiyerlerle buluşan USMEK, yeni hobiler edinirken sosyalleşmek isteyen Uşaklıların da ortak noktası oluyor.

Uşak Belediyesi bünyesinde hizmet veren USMEK, çalışmalarını sürdürüyor. Sosyalleşmeye katkı sağlayan kurslar aynı zamanda kişisel gelişimde de rol oynuyor. Makrome, Hüsnü Hat, Dikiş- Nakış, Ebru gibi toplamda 35 dala ayrılan Sanat ve Meslek Eğitim Kursları, her kesimden insana hitap ediyor. Ayrıca USMEK şehrin dört bir yanına ulaşarak; Atatürk Kültür Merkezi, Huzurkent Kurs Merkezi, Şehit Eren Bülbül Dikilitaş Mahalle Konağı, At Çiftliği, Karaağaç Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Mahalle Konağı, Şerafettin Sağıroğlu Eğitim ve Yaşam Merkezi, Bölme Kurs Merkezi ve Fatih Kurs Merkezi ile vatandaşlarla buluşuyor.

KURSİYERLERDENÇAKIN'A TEŞEKKÜR
Bölme Kurs Merkezi'ndeki kursa katılım sağlayan Emine Altuğ, "Kursumuz çok güzel, imkanlarımız da çok güzel. Kurs yerini çok beğendik, bu imkanları bize sunduğu için Belediye Başkanımız Mehmet Çakın'a teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.
Kursiyer Hatice Yıldız ise "USMEK kurslarını özellikle ev hanımlarına tavsiye ediyoruz. Gelecekte bir meslek edinmek için bu kurslar çok önemli; kurslar bizim yolumuzu aydınlatıyor" dedi.

USMEK bünyesinde Şerafettin Sağıroğlu Eğitim ve Yaşam Merkezi'nde düzenlenen okuma yazma kursuna katılan 42 yaşındaki Şefika Bakşi de okuma yazma öğrenmenin en büyük hayali olduğunu söyledi. Bakşi, "Kurslardan öğrendiğim bilgiler ile çocuğuma da yardımcı oluyorum. Önceden bir yere giderken ya da bir yerden dönerken sürekli insanlara sormam gerekirdi, artık sormuyorum" diye konuştu. Uşak Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim kursları hakkında bilgi almak için '02762275163' numaralı telefondan ve sosyal medyada usmekusak hesaplarından takip edilebileceği belirtildi.(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!