Uşak Şehit Feridun Alabaş Caddesi yenileniyor

Güncelleme Tarihi:

Uşak Şehit Feridun Alabaş Caddesi yenileniyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2023 09:40

Uşak Şehit Feridun Alabaş Caddesi yenileniyor

Haberin Devamı

UŞAK, (DHA)-UŞAK Belediyesi, altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Ana arterler, ara sokaklar ve caddeler başta olmak üzere ihtiyaç duyulan bölgelere ulaşan Uşak Belediyesi, Aybey Mahallesi Şehit Feridun Alabaş Caddesi'nde de sıcak asfalt serimi çalışmalarına başladı.

Uşak Belediyesi, Aybey Mahallesi Şehit Feridun Alabaş Caddesi'nde de sıcak asfalt serimi çalışmalarına başladı. Yapılan çalışmaları yerinde takip etmek ve ekiplere kolaylıklar dilemek için bölgeye ziyaret gerçekleştiren Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, yolun son durumu hakkında bilgi alarak, personele tatlı ikramında bulundu. Yapılan incelemede Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Hikmet Kahraman, Gökhan Yalçın ile Emre Kocabıyık, daire müdürleri ve Aybey Mahallesi Muhtarı Ramazan Kozak yer aldı. Çalışmalar kapsamında, caddede ilk olarak asfalt inceltme işlemi uygulandı. İnceltmenin sonrasında ise asfalt serimi işlemine geçildi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte toplamda 1,1 kilometre olan yolda yaklaşık 2 bin 200 ton sıcak asfalt serimi gerçekleştirilmiş olacak.

'MODERN VE YAŞAM KALİTESİ YÜKSEK BİR ŞEHİR'
Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Mehmet Çakın, şehrin dört bir yanında çalışmaların aralıksız devam ettiğini vurguladı. Çakın, "Şehrimizin en eski mahallelerinden biri olan Aybey Mahallemizde asfalt serimi çalışmalarının son sürat devam ettiğini yerinde görmüş olduk. Uşak Belediyesi olarak göreve başladığımız günden bugüne kadar modern ve yaşam kalitesi yüksek bir şehir oluşturabilmek için hem altyapıda hem de üstyapıda gerçekten yoğun bir çalışma sergiliyoruz" dedi.(DHA)
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!