Uşak Millet Bahçesi 2'nci etabında çalışmalar sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Uşak Millet Bahçesi 2nci etabında çalışmalar sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Şubat 29, 2024 10:49

Uşak Millet Bahçesi 2'nci etabında çalışmalar sürüyor

Haberin Devamı

UŞAK, (DHA)-UŞAK'ta Millet Bahçesi'nin 2'nci etabında çalışmalar sürüyor. Uşak Millet Bahçesi'nin 56 bin 345 metrekarelik ikinci etabında hizmete girdiğinde, vatandaşların farklı hobi alanlarına kolayca erişebilme imkanına ve şehrin merkezinde geniş bir yeşil alana kavuşacağı belirtildi.

Uşak'ta Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı devam eden Millet Bahçesi projenin 2'nci etabında çalışmalar sürüyor.

Yapımı devam eden projede birçok sportif donatı tek bir alan içerisinde bir araya getirilerek Uşak halkına sunulacağı bildirildi. Uşak Millet Bahçesi 2'nci etabının tamamlanmasıyla, vatandaşların farklı hobi alanlarına kolayca erişebilme imkanına ve şehrin merkezinde geniş bir yeşil alana kavuşmuş olacağı belirtildi. Uşak Millet Bahçesi'nin 56 bin 345 metrekarelik ikinci etabında hizmete girdiğinde, büfe, kafeterya ve çocuk oyun parkı, futbol sahası, tenis kortu, basketbol sahaları, fitness alanı, 450 metrelik koşu ve yürüyüş yolu ayrıca 450 metrelik bisiklet yolu yer alacak.

Haberin Devamı

Millet Bahçesi içerisinde arkeolojik eser sergileme alanının yanı sıra iki katlı yer altı otoparkı ve açık otopark da bulunacak.

YAŞAMA DEĞER KATMAYI HEDEFLEYEN PROJELER

Öte yandan, Uşak Millet Bahçesi'nin yakınında bulunan yayalaştırılan sokaklarda ve İsmetpaşa Caddesi'nin 1. etabında önemli bir dönüşüm hamlesi başlatan Uşak Belediyesi, yeni rehabilitasyon projelerini de hayata geçirmeye hazırlanıyor. Uşak Belediyesi hedeflediği; Valilik Önü ve Dörtyol Arası Rehabilitasyon Projesi'ni, Tarihi Mende Pazarı Rehabilitasyon Projesi'ni, Nuri Şeker Caddesi Rehabilitasyon Projesi'ni ve Çarşı Uşak Projesi'ni hayata geçirdiğinde kent merkezini adeta yeni bir kimlikle buluşturmuş olacak. Yaşama değer katmayı hedeflediği belirtilen projelerin, termal turizm konusunda atılan adımlarla birleştiğinde kent ekonomisine ve turizme katkı sunacağı kaydedildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!