Yomraspor camiası kenetlendi

Güncelleme Tarihi:

Yomraspor camiası kenetlendi
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 26, 2018 16:52

Yomraspor camiası kenetlendi

Haberin Devamı

YOMRA(Trabzon),(DHA) - SPOR Toto 3’üncü Lig ekiplerinden Yomraspor camiası yeni sezon öncesi birlik ve beraberlik gecesinde bir araya geldi.

Yomraspor camiası yeni sezon öncesinde kenetlendi. Mor-beyazlıların ilçede bir otelde düzenlediği birlik ve beraberlik gecesine, İlçe Kaymakamı Hasan Balcı, Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Trabzon Şubesi Başkan Yardımcısı Mahmut Memişoğlu, AK Parti Yomra İlçe Başkanı Avni Adanur, daire amirleri, muhtarlar, STK başkanları, yöneticiler, futbolcular ve spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.

‘İYİ BİR TAKIM İZLETTİRECEĞİZ’

Yomraspor Kulübü Başkanı Haydar Özdemir geceye katılanlara teşekkür ederek “2018-2019 sezonu Yomraspor’umuza hayırlı olsun. Her zaman olduğu gibi bu yılda Trabzon’umuza ve Yomra’mıza iyi bir takım izlettireceğimizin sözünü sizlere verebilirim. Birlik ve Beraberlik gecemizde bizlere vermiş olduğunuz desteklerden ötürü tüm katılımcılarımıza teşekkür ederim” dedi.

‘MESAİMİZİ YOMRASPOR’UMUZA HARCIYORUZ’

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu ise marka bir ilçe olmak için emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, şunları söyledi:

“Yomra ilçesi olarak eğitimde, sağlıkta, sporda turizmde marka bir ilçe olmakta emin adımlarla ilerlemekteyiz. 14 yıl önce göreve geldiğimde mesaimizin yüzde 40’nı Yomraspor’umuza harcadık. Çok şükür geldiğimiz noktada bu mesaimizin sonucunu görmüş bulunmaktayız. Bir yandan ilçemiz büyürken diğer yandan da bizim ilçemizi profesyonel sporla beraber tanıştık. Çok şükür yolumuza devam ediyoruz. Bugüne kadar kulübümüzde görev yapan başkan ve yönetici arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Yomra, hep yarışan ve büyüyen bir ivmeye sahip. Bu ivmeyi kaybetmeyeceğiz. Belediye olarak her zaman desteğimizle beraber sizlerle olacağız. Yeni sezonda Yomraspor’umuza başarılar dileriz”

Gecede, ünlü sanatçılar Miktad Akbulut ve Pelin Karaağaçlı sahne alırken, futbolcular ve katılımcılar da horon ve kolbastı oynayarak keyifli anlar yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!