Vali Yücel Yavuz karne dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Vali Yücel Yavuz karne dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 09, 2017 12:20

Vali Yücel Yavuz karne dağıttı

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) - 2016-2017 Eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle birlikte Trabzon’da 140 bin 245 öğrenci karne aldı.

Zehra Kitapçıoğlu İlkokulu’nda düzenlenen törene katılan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katılımıyla düzenlenen törende konuşan Vali Yavuz, çocuklar için her şeyin seferber edildiğinin belirterek, il genelinde yapılan çalışmaların yanında en çok gururlandıkları faaliyetlerin eğitimdeki başarılar olduğuna vurgu yaptı ve şunları söyledi:

”Bizim için önemli olan ülkemizin milletimizin geleceğidir. Hedefimiz eğitim sürecinde olan ilk, orta, lise ve üniversite çağındaki nesildir. İyi bir nesil yetiştirmek birlik ve beraberlikle sağlanacaktır. Trabzon’da okul yöneticilerimiz, aile birliklerimiz, velilerimiz ile güzel bir ekip ruhu oluştu. Bunun sonucunda da il olarak TEOG sınavlarında 7. olup önemli bir başarı elde ettik. Sağlıklı nesillerin yetişmesi ve başarının en önemli göstergesi de budur. Ortak çalışma kültürünün sonucunda elde edilen başarılardan dolayı herkese teşekkür ediyorum.”  

Karne dağıtım törenin ardından öğrencilere ve eğitim camiasında herkese iyi tatiller dileyen Vali Yavuz, çocukların tatili iyi değerlendirmelerini ve bol bol kitap okumalarını istedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!