Vali Öz, Trabzon'dan veda yemeği ile uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

Vali Öz, Trabzondan veda yemeği ile uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 11:27

Vali Öz, Trabzon'dan veda yemeği ile uğurlandı

Haberin Devamı

TRABZON(DHA)- VALİLER Kararnamesi ile merkez valiliğine atanan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Ticaret Odası ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nın iftar yemeği ile uğurlandı. Yemeğe, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, bürokratlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve davetlilerin de katıldığı yemekte konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, “Vali, devleti temsil eden, devlet ile millet arasında köprüyü kuran anlayışın sahibidir. Makamların tamamı, bu milletin hizmetine amade olmak, milletin emrinde olmak ve bu medeniyetin bir parçasını yarına taşıyabilmek için çaba sarf etmek ve kendine verilen görevi yerine getirmek içindir. Makamlar geçicidir” dedi. Soylu, “Sayın Valim, bu bir veda değildir. Devlet katında veda olmaz. Devlet katında süreklilik olur. İnşallah bugünden sonra devletimizin her noktasında hizmet edeceksiniz. Bilginizi, birikimini, tecrübenizi en güzel şekilde aktaracaksınız. Bu güzel şehrin hayatınız boyunca sizinle birlikte olacağını ifade ediyorum” diye konuştu.
VALİ ÖZ: ÇOK GÜZEL DUYGULARLA AYRILIYORUM
Trabzon'da yaklaşık 3 yıldır görevde bulunduğunu hatırlatan Vali Abdil Celil Öz ise, “Her veda yeni bir başlangıçtır. Bu vedalar olmazsa yeni başlangıçlar olmazdı. Kamu görevinin bir güzelliğidir diye düşünüyorum. Trabzon’dan çok güzel duygularla, çok güzel dostluklarla, güzelliklerle, sıcaklıklarla ayrılıyorum” ifadelerini kullandı, herkese teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.
HACISALİHOĞLU: BAKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ
TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu da, öncelikle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu’ya teşekkür etmek istediğini belirterek şunları söyledi:
“Her konuda olduğu gibi bu konuda da hassasiyetini göstererek sayın valimizin veda yemeğinde bizimle birlikte olmak istedi. Sayın Bakanımız, şehrin hassasiyetlerini ön plana alarak, gecesini gündüzüne katıp sürekli koşturarak ve kentin sorunlarını ön plana almak suretiyle çalışmalarını sürdürüyor. Henüz iki gün önce yaptığımız toplantıda gündeme getirdiğimiz konularla ilgili olumlu cevaplar bize dönmeye başladı. Bu konuda kendisine teşekkür ediyorum.”
VALİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ
Vali Öz’ün de 3 yıldır kentte görev yaptığını hatırlatan Hacısalihoğlu, “Görev süresi içinde de birçok konuda birlikte mesai yaptık. Sayın valimiz, gösterdiği hassasiyetler, şehirdeki yatırımlar konusunda ortak akla uymak suretiyle konuları anında değerlendirmesi ve sonuç odaklı çalışması nedeniyle şehrimizde başarılı olmuştur. Bundan sonraki görevinde kendisine başarılar diliyorum” dedi. 
GÜMRÜKÇÜOĞLU: TRABZON’U KENDİ ŞEHRİNİZ KABUL EDİN
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrüçüoğlu da, "Şehrimize 3 yıl canla başla hizmet etmiş olan Valimiz Sayın Abdil Celil Öz’ü, eşi hanımefendiyi, çocuklarını, şehrimizi hiç unutmamak ve kendi şehirleri olarak kabul etmek düşüncesiyle yolcu etmek istiyoruz" diye konuştu.
HEDİYELER TAKDİM EDİLDİ
Konuşmaların ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu tarafından Vali Öz’e bakır ibrik, Sürmene bıçağı ve kemençe hediye edildi. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı O. Fevzi Gümrükçüoğlu ve çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri de Vali Öz’e plaket takdim etti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!