Vali Öz, Başkan Gümrükçüoğlu’na veda ziyaretinde bulundu

Güncelleme Tarihi:

Vali Öz, Başkan Gümrükçüoğlu’na veda ziyaretinde bulundu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2016 12:40

Vali Öz, Başkan Gümrükçüoğlu’na veda ziyaretinde bulundu

Haberin Devamı

TRABZON (DHA) - Valiler Kararnamesi ile merkez valiliğine alınan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na veda ziyaretinde bulundu.

Görev yaptıkları süre boyunca kente yaptığı hizmetler için Vali Öz’e teşekkür eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Yapıcı, olumlu, herkese yol gösterici tutumunuz nedeniyle; hele hele belediyecilik hizmetleri açısından ifade etmemiz gerekiyor ki yerel yönetimler size minnettardır” dedi. Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşması ve yapılanması sırasında Vali Öz’ün mülki idare tecrübesiyle önlerini açtığına işaret eden Gümrükçüoğlu, “ Çalışmalarınızı kendi aramızda konuştuğumuzda da hep takdir ettik. Trabzon’da her hangi bir afetle karşılaştığımızda gecenizi gündüzünüze katmanızı hiç unutmayacağız” diye konuştu.

Trabzon’da görev yapmanın kendileri için şeref olduğunu ifade eden Vali Öz de, bu süreçteki beraberlik için Başkan Gümrükçüoğlu’na ve belediye çalışanlarına teşekkür etti ve şunları söyledi:

“Büyükşehir Belediyesi’nin kurulmasıyla birlikte yoğun bir süreç yaşadık. Arkasından da yeni yapılanma ile hem yatırım izleme birimimizin kurulması, hem yerel hizmetlerin işbirliği içinde yürütülmesi, organize sanayi bölgelerinden, Dünya Ticaret Merkez ve Katı Atık Birliği’ne kadar şehrin pek çok önemli konusunda birlikte kararlar ve uygulamalar gerçekleştirdik. Kanuni Bulvarı gibi, Akyazı gibi önemli projelerde bir bütün olarak yatırımların gerçekleşmesi noktasında tempolu bir çalışma dönemi yaşadık.”

Öz, “Her zaman söylüyorum. Vali olarak çalışılacaksa Trabzon en yoğun olarak çalışılacak şehirdir. Bu şehrin yönetiminde ve hizmetinde bulunmak, Yavuz’un şehzadelik yaptığı, Fatih’in fethettiği, Kanuni’nin doğduğu şehirde görev yapmak benim için ayrıcalıktır. Ben bu süreçteki beraberlik için şahsınızda bütün belediye çalışanlarına ve Trabzon halkına teşekkür ediyorum. Trabzon ile bağımız devam edecektir” dedi ve  teşekkür ederek konuşmasını noktaladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!