Uzungöl Gençlik Platformu, öğretmenleri unutmadı

Güncelleme Tarihi:

Uzungöl Gençlik Platformu, öğretmenleri unutmadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2018 14:29

Uzungöl Gençlik Platformu, öğretmenleri unutmadı

Haberin Devamı

ÇAYKARA(Trabzon),(DHA)- TRABZON'un Çaykara ilçesinde dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında, Uzungöl Gençlik Platformu organizasyonuyla kentte görevli öğretmenleri ağırladı.

Uzungöl Gençlik Platformu, 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında bir dizi anma etkinliği düzenledi. Organizasyonla, kentin çeşitli ilçelerinde görev yapan 120 öğretmen, ünlü turizm merkezi Uzungöl'de misafir edildi. Bir araya geldikleri Uzungöl’de konaklayan öğretmenler, düzenlenen etkinlikle doyasıya eğlendi. Çeşitli hediyelerin verildiği etkinlikte tebrikleri de kabul eden öğretmenler, emeği geçen platform sözcüsü ve organizatör Ahmet Özen ile tüm platform yetkililerine teşekkür etti.

Uzungöl Gençlik Platformu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Keleş, öğretmenlerin toplumda önemli bir yere sahip olduklarını ve kendilere son derece önem verdiklerini söyledi. Keleş, "Uzungöl Gençlik Platformu olarak; öğretmenlerimizi bu anlamlı günde bir araya getirmek istedik.  Siz değerli öğretmenlerimize etkinliğimize katıldığınız için teşekkür ederiz. Bizim öncelikle amacımız; Uzungöl ile ilgili yapılan olumsuz yorumlara, yapılara karşı önlem almak. Amacımız sorunlara çözüm üretilmesine yardımcı olmak. Sizlerin de önerileriyle, bu tür etkinliklerimiz sürecek” dedi. 

Etkinlik biraya gelen öğretmenler ve katılımcıların anı fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!