Trabzonspor'dan 61 engelliliye forma

Güncelleme Tarihi:

Trabzonspordan 61 engelliliye forma
Oluşturulma Tarihi: Ekim 16, 2016 16:10

Trabzonspor'dan 61 engelliliye forma

Haberin Devamı

Tolga SAĞLAM / TRABZON, (DHA)- TRABZONSPOR Yönetim Kurulu üyesi Gökhan Saral’ın organizasyonuyla Akhisar Belediyepor maçını izlemek için çağrılan ayrı illerde yaşayan 61 bordo mavili engelli taraftara, forma ve kaşkol hediye edildi.
Bu akşam Akhisar Belediyespor maçını izleyecek olan taraftarlara ve ailelerine Dedeman Otel’de kahvaltı verildi. Kahvaltıya Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Saral katıldı. Gökhan Saral, Akhisar Belediyespor'la çok önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını belirtti, "Ülkemizin dört bir yanında bulunan bordo mavili renklere aşık engelli kardeşlerimizle bir araya geldik. Temiz, şikesiz, engelsiz bir futbol için bir aradayız" dedi. Engelli, engelsiz ayırımını kaldırmak istediklerini ifade eden Saral, şöyle devam etti:
SARAL: "SOSYAL PROJELERİN BAŞLANGICI"
"Başkanımızın dile getirdiği sosyal projeleri başlattık. Akyazı Spor Kompleksi’nin açılışında da 81 ilimizden 81 şehit yakınını ağırlayacağız. Bugün kardeşlerimizle, aileleriyle birlikte olduk. Çok duygulandık. Organizasyonun büyüklüğünün daha çok farkına vardık. Bu bize büyük mutluluk verdi. İnşallah takımımızın yaşadığı şansızlığı birlikte kırarız, bize uğurlu gelirler. Büyük camiaları yakışan sosyal projelere ağırlık vererek bu konuda öncü olmak istiyoruz. Önemli olan hep birlikte burada olmak."
"TRABZONSPOR YENİLİNCE ÜZÜLÜYORUZ"
İstanbul'dan gelen engelli taraftar Tuğrul Şahin ise, "Özel davetle geldik. Trabzonspor yenildiği zaman üzülüyorum. İnşallah şansızlıklarını bizim önümüzde kırarlar" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!