Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan TTSO'ya ziyarete

Güncelleme Tarihi:

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odasından TTSOya ziyarete
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2016 13:07

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'ndan TTSO'ya ziyarete

Haberin Devamı

TRABZON(DHA) - Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün ve yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret etti.

Çorlu TSO heyeti, TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcısı Coşkun Kahraman, yönetim kurulu üyeleri Tolga Avcı, İsmail Gençcelep ile Genel Sekreter Hakan Gürhan tarafından karşılandı. Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon ekonomisi hakkında geniş kapsamlı bilgi verdi, “Son yıllarda özellikle körfez ülkeleri ağırlıklı büyük bir turizm hareketi var. Bu konuda tanıtımlara hızla devam ediyoruz” dedi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enis Sülün ise, Türkiye’nin büyük sanayi bölgelerinden Çorlu’nun gelişmeye devam ettiğini vurguladı. Trabzon’un tanıtım filminin izlenmesinin ardından Hacısalihoğlu ve Sülün birbirlerine plaket takdim etti.

TTSO Başkanı Hacısalihoğlu, Enis Sülün ve beraberindekilere ziyaretin ardından TTSO Özel İpekyolu Müzesi’ni gezdirdi ve eserler hakkında bilgi verdi. Sülün, müze defterine de düşüncelerini yazdı.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!