Başkan Sağıroğlu muhtarlarla biraraya geldi

Güncelleme Tarihi:

Başkan Sağıroğlu muhtarlarla biraraya geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 17, 2016 16:25

Başkan Sağıroğlu muhtarlarla biraraya geldi

Haberin Devamı

YOMRA(Trabzon) (DHA) - Yomra İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Turizm ve Kültür Komisyonu’nun organize ettiği istişare toplantısında mahalle muhtarıyla bir araya geldi.

Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Başkanı İbrahim Sağıroğlu’nun yanı sıra Kültür ve Turizm Komisyonu üyeleri ile 25 mahalle muhtarı katıldı. 13 yıldır birlikte güzel hizmetlere imza attıklarını belirten Başkan Sağıroğlu, “Muhtarlar doğal meclis üyelerimizdir. Onlarla yaptığımız istişareler sonucunda mahallelerin en ücra noktasına hizmet ulaştırıyoruz. Muhtarlarımız yerel yönetimlerin öncüleridir” dedi. Toplantıda, ilçede turizmle ilgili neler yapılabileceğini ele alındığını kaydeden ve muhtarların da görüşlerini aldıklarını ifade eden Başkan Sağıroğlu, şunları söyledi:

“Komisyon ve muhtarlarla koordineli bir çalışma yaparak, sahil kesimde olan turizm yoğunluğunu mahallelere yaymak istiyoruz. Tepeköy Kalesi’nden, Kilise dağına, Çağlı Hanlarından İkisu Mahallesinde bulunan acı suya kadar, tarih kokan çeşmelerden, köprülere kadar her varlığı turizmle buluşturmak amacındayız. Güzel projeler ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Çalışmalarımıza start verdik. Trabzon’un parlayan yıldızı Yomra’yı bir turizm merkezi yapmanın uğraşındayız. Durmak yok, Yomra için çalışmaya devam.”

Kültür ve Turizm komisyonu Başkanı Mustafa Gümrükçüoğlu ise, “Yomra doğasıyla ve doğal zenginlikleriyle ilçe turizminin destinasyonunu oluşturacak. Başkanımız İbrahim Sağıroğlu’nun ve turizm otoriterlerinin destekleriyle birlikte güzel çalışmalar ortaya koyacağız” diye konuştu.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!